Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IANUARIE 2020. Peștii au ocazia să joace un rol principal pe scena socială

HOROSCOP IANUARIE 2020. Peștii au ocazia să joace un rol principal pe scena socială

În horoscopul Peștilor din luna ianuarie 2020 se pune accentul pe perseverență și mobilizarea în demersuri inclusiv ținând de muncă, ocazia de a juca un rol principal pe scena socială, dezideratul de a-ți ajusta relaționarea cu cei din imediata ta apropiere, și o viață amoroasă marcată de reînnoire.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Peștii au ocazia să joace un rol principal pe scena socială
31 Dec 2019   •   15:08

Îmboldit să te bucuri de cât mai multe succese, nu ești satisfăcut când reușești să ajungi pe un pisc al realizărilor individuale, atâta vreme cât există altele, și mai înalte, de cucerit. Ambiția te canalizează spre teluri pe termen lung atât în viața privată, cât și în cea socială și profesională.

În a doua decadă a lunii, te poți aștepta să ajungi mai lesne în centrul atenției, grație și optimizării imaginii tale personale, inspirate de Venus. Deși te implici cu ușurință în interacțiunea cu cei din jur, poți fi afectat de unele probleme de comunicare. Ți se poate semnala că trebuie să afli metode noi, creative, mai eficiente în acest sens, menținându-ți mereu o minte deschisă la ceea ce se petrece în preajma ta.

Mai cu seamă în a treia decadă din ianuarie, ești înclinat să-ți treci în revistă trecutul, pentru a extrage din el învățăminte pentru prezent și viitor. Evită, totuși, să te lași acaparat de chestiuni, simțăminte de altădată, care și-au pierdut semnificația, în special de unele ce te împovărează cu o vinovăție nejustificată.

Continuarea, pe Diane.ro.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close