Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IANUARIE 2020. Săgetătorii traversează o perioadă prielnică unor inițiative de mare anvergură

HOROSCOP IANUARIE 2020. Săgetătorii traversează o perioadă prielnică unor inițiative de mare anvergură

Horoscopul Săgetătorului din luna ianuarie 2020 indică invigorarea afirmării tale în lume, posibilitatea demarării unor proiecte foarte ambițioase, îmbunătățirea relațiilor cu familia și a celor sociale, o viață sentimentală centrată pe seriozitate, și una profesională ajunsă la o răscruce de drumuri.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Săgetătorii traversează o perioadă prielnică unor inițiative de mare anvergură
10 Ian 2020   •   16:23

Ești mai sigur pe tine, mai energetic, mai dinamic decât în ultimii doi ani. Competivitatea înaltă care te insufleste îți înlesnește realizări de zile mari, cu condiția să-ți înfrânezi impulsivitatea, tendința de a te lua la ceartă cu oricine te contrazice.

Traversezi un răstimp prielnic unor inițiative de mare anvergură, cu bătaie lungă în viitor, însă trebuie să-ți menții constant perseverența în urmărirea obiectivelor tale.

Pe 10 ianuarie 2020, sub impactul Lunii pline din Rac, se impune să nu eviți confruntarea cu emoții intense ce te pun la încercare. Nu te feri să te cufunzi în straturile profunde ale unor simțăminte, întrucât, ai astfel prilejul să-ți descoperi comori interioare prețioase.

Secrete bine ascunse sunt pe punctul să iasă la iveală și să te facă să te simți vulnerabil față de unele persoane. Intuiția îți transmite, totuși, că onestitatea în a-ți arăta vulnerabilitățile este singura modalitate de a-ți reclădi relații umane bazate pe o încredere reciprocă.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close