Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Iată cum își sabotează fiecare zodie relația în care sunt

HOROSCOP. Iată cum își sabotează fiecare zodie relația în care sunt

HOROSCOP Relațiile nu sunt tot timpul ușoare, iar deseori iubire se simte ca un joc în care toată lumea pierde. Nu ai cum să știi niciodată dacă o relație o să funcționeze. Fiecare semn zodiacal în parte are propriul mod prin care își sabotează șansele de a găsi iubirea adevărată.

HOROSCOP. Iată cum își sabotează fiecare zodie relația în care sunt
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Feb 2020   •   23:26

HOROSCOP Berbec

Berbecii nu prea știu să fie răbdători și nici nu pot face compromisuri. Aceștia au tendința să se gândească prima dată la propria persoană, iar acest lucru poate sabota cu ușurință o relație.

HOROSCOP Taur

Taurii au tendința de a fi posesivi și le este deosebit de greu să înțeleagă că partenerul de cuplu nu este proprietatea lor. Natura posesivă a Taurilor poate compromite cu ușurință relația.

HOROSCOP Gemeni

Gemenii pot fi foarte co-dependenți. Este minunat să petreci timp în compania partenerului de cuplu, însă trebuie ca fiecare dintre voi să aveți propria viață. Această co-dependență poate face partenerul să fugă.  

HOROSCOP Rac

Racii sunt foarte manipulatori, iar acest lucru poate ruina o relație. Nimeni nu vrea să fie controlat, iar lipsa de încredere care vine odată cu manipularea poate face partnerul de cuplu al unui Rac să pună capăt relației.

HOROSCOP Leu

Leii au personalități puternice și nu vor să facă niciun fel de compromis. Încrederea pe care un Leu o are îl poate transforma într-o persoană arogantă care nu e dispusă să asculte opiniile celor din jur. Această atitudine poate ruina o relație.

HOROSCOP Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste, vor ca totul să funcționeze conform planului. Când vine vorba de relații, lucrurile sunt foarte rar perfecte. Nevoia de perfecțiune poate aduce cu sine conflicte care nu-și au rostul.

HOROSCOP Balanță

Balanțele sunt foarte indecise, iar acest lucru poate ruina o relație, pentru că nu știu niciodată ce își doresc sau cât de serioasă vor să fie relația în care se află.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close