Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. În ce lună îți va merge prost în funcție de zodie

HOROSCOP. În ce lună îți va merge prost în funcție de zodie

HOROSCOP. În ce lună îți va merge prost în funcție de zodie
11 Ian 2019   •   09:46

Iată în ce lună îți va merge prost, în funcție de zodie

Berbec – IULIE

Deși este luna lui Cuptor, nu căldură îți va produce probleme. Ci faptul că Mercur își începe mișcarea retrogradă la începutul lunii, ceea ce te va face și mai încăpățânat. Pot apărea tensiuni și conflicte care să te destabilizeze.

Taur – NOIEMBRIE 

Luna plină din Taur va intensifica emoții care să te dea peste cap. Atenție cum manageriezi relațiile, indiferent că sunt romantice, amicale sau colegiale. Se anunță și câteva tensiuni la locul de muncă. Păstrează-ți calmul, luna decembrie va fi mult mai bună pentru ține.

Gemeni – FEBRUARIE 

Un număr mare de planete intră în Pești, ceea ce îți va crește starea de anxietate și confuzie. NU lua nicio decizie importantă. Există riscul să fii manipulate și să nu faci ceea ce trebuie. Cere întotdeauna o a două opinie în tot ce faci unei persoane în care ai maximă încredere.

Rac – MARTIE

Marte în Taur îți va da energie, dar Mercur retrograd în Pești îți va opri orice progres în amor. Nu te da bătut. Lunile următoare se anunță mai mult decât romantice, deci lasă portițe deschise. Nu tăia legăturile cu nimeni.

Leu – IULIE

Mercur retrograd va crește starea de tensiune și stres. Nu e prea plăcut să auzi că vei traversa o perioada dificilă chiar în preajma zilei tale de naștere. Dar privește partea plină a paharului, ai alte 11 luni la dispoziție să te simți bine.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop Luna zodie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close