Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. În ce te vei reîncarna, în funcție de zodia ta

HOROSCOP. În ce te vei reîncarna, în funcție de zodia ta

HOROSCOP. În ce te vei reîncarna, în funcție de zodia ta
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Mar 2019   •   17:56

Vrei sa afli daca in viata viitoare vei avea mai mult noroc sau pur si simplu esti curioasa daca vei ajunge un delfin, o omida sau daca vei duce, la propriu, o viata de caine? Iata in ce te vei reincarna in functie de zodie.

Berbec

Berbecii traiesc vieti aventuroase si deseori se gandesc ca o viata nu este de ajuns pentru a aduna amintiri, prieteni si experiente noi. De aceea, astrele vor fi blande si ingaduitoare si astfel berbecii de astazi se vor reincarna in maimute. Nevoia de adrenalina va fi inlocuita cu dragostea de familie, iar aventura va continua sa domine viata lor, doar ca printre liane.

Taur

Taurii sunt traditionalisti si destul de reticenti la nou. Fiind o zodie de pamant, taurii se vor reincarna in animale pasnice, cu o viata linistita la tara. Daca in aceasta viata taurii au fost nemultumiti de norocul oferit de astre, dupa reincarnare, acestia vor beneficia de tot ce si-au dorit vreodata.

Gemeni

Gemenii nu se pot opri din vorbit si comunicarea este cea mai importanta pentru ei in aceasta viata. De aceea, astrele le vor oferi un ragaz si gemenii se vor reincarna in cameleoni. Desi tacuti in noua viata, fostii gemeni se vor bucura din nou de mai mutle fete, deoarece cameleonii isi schimba aspectul in functie de mediul inconjurator.

Rac

Sensibili si intuitivi, racii sunt greu de convins sa lupte pentru o cauza. Miscarea lor preferata intr-un conflict este "mersul cu spatele ", asa ca astrele au decis sa le ofere o schimbare. La reincarnare, racii vor deveni niste feline teritoriale, poate lei si leoaice sau pantere.

Leu

Mandri si indragostiti pana peste cap de propria persoana, leii vor avea parte de o surpriza in urmatoarea viata. Deoarece astrele s-au saturat de pasiunea pe care leul o are pentru el insusi, au hotarat sa il reincarneze in ceva care sa-l invete ce este umilinta. Astfel, regele animalelor se va reincarna in foca sau leming, animale arctice care isi traiesc viata intre pericolul de a fi mancat si lupta cu frigul polar.

Fecioara

Critici innascuti, fecioarele sunt tipicare si mofturoase in aceasta viata, dar astrele au o surpriza pentru cei fitosi. Cum au avut o viata la dispozitie sa invete sa critice mai putin munca altora, fecioarele vor plati cu aceeasi moneda. Astfel, fecioarele se vor reincarna in caini de sanie. Fiind silite sa munceasca in conditii inumane si sa colaboreze pentru a se putea deplasa, fostele fecioare vor invata sa nu mai critice munca altuia fara sa stie ce presupune ea.

Balanta

Lenese din fire, balantele au o singura pasiune: confortul. Tocmai de aceea astrele le-au rezervat o viata viitoare pe fuga. Balantele se vor reincarna in caini de politie sau caini de paza. Astfel, karma actualilor nativi din balanta se va echilibra si ei nu vor trece in etapa urmatoare a evolutiei ca niste spirite lenese.

Scorpion

Pasionali si misteriosi, scorpionii vor avea nevoie si ei de o echilibrare karmica. Astfel, astrele le-au rezerva o viata complet diferita de cea veche actualilor scorpioni. Nativii acestei zodii se vor reincarna tot intr-o creatura geloasa si teritoriala, dar cu mai putine posibilitati de razbunare: ursoaica. Desi vor avea destula forta pentru a canaliza sentimentele, fostii scorpioni vor putea sa se retraga, la nevoie in linistita padure, alaturi de pui.

Sagetator

Comunicativi si firi sportive prin excelenta, sagetatorii vor avea in sfarsit ocazia sa se odihneasca. Daca in viata actuala, sagetatorii au avut parte de multa adrenalina, prieteni multi si petreceri dese, dupa reincarnare, nativii acestei zodii se vor linisti. Sagetatorii se vor reincarna in ursi koala, astfel ca viata lor va curge lent, in jurul frunzelor de eucalipt.

Capricorn

Incapatanati si tacuti, capricornii vor fi surprinsi de astre printr-o miscare menita sa echilibreze karma. Astfel, pesimistii capricorni se vor reincarna in manguste si vor trai galagios in comunitati mari. De la o viata plina de restrictii autoimpuse, diete si frica de moarte, capricornii se vor reincarna in niste animale vesele, zglobii si care se rasfata periodic.

Varsator

Mereu in pas cu moda si la curent cu toate noutatile, varsatorii s-au saturat deja de agitatie. Prin urmare, astrele le vor face hatarul si varsatorii se vor reincarna in delfini. Mamifere inteligente si jucause, delfinii comunica intr-un limbaj numai al lor, ceea ce li se va potrivi nativilor din virsator ca o manusa.

Pesti

Sensibili si fideli, nativii din pesti vor avea parte de dragostea vietii lor dupa reincarnare. Ca porumbei, pestii vor putea sa petreaca fiecare clipa alaturi de partener, fara ca jobul sau viata sociala sa le stea in cale. In plus, impartirea hranei va fi pretuita mai mult de cel drag, iar gingasia penajului i se potriveste de minune firii delicate.

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close