Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. În ce zodii ai dușmani

HOROSCOP. În ce zodii ai dușmani

HOROSCOP. În ce zodii ai dușmani
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Feb 2019   •   16:52

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dusmanii tai se regasesc în zodiile Leu, Scorpion si Varsator. Daca vrei sa le intri în gratii, nu trebuie decât sa mai lasi din orgoliu si sa nu-i contrazici mereu. Iar daca ei vor sa te înduplece, nu trebuie decât sa-ti puna în fata niste bani sau ceva de mâncare.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Tu nu te întelegi cu nativii din Fecioara, Sagetator si Pesti. Dar cum stai foarte bine la capitolul manipulare, îi poti transforma foarte usor în "prieteni", macar atât timp cât ai nevoie de ei.

Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu îti sunt prieteni nativii din Berbec si Balanta. Dar cum esti capabila sa îti schimbi starea emotionala foarte rapid, exista mari sanse sa îi consideri prieteni si pe acestia, cel putin pâna la cel mai mic pas gresit al lor. Dupa, esti capabila sa îi transformi în dusmani de moarte.

Leu (23 iulie - 22 august)
Nu te întelegi cu nativii din Taur, Scorpion si Varsator. Dar poti trece peste asta daca ei îti "sufla în pene", pentru traiesti pentru a fi complimentata si adulata.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Dusmanii tai sunt nascuti în zodiile Gemeni, Sagetator si Pesti. Stai si le analizezi în detaliu toate faptele si ajungi sa îi urasti si mai mult. Razbunarea nu este pentru tine, dar esti capabila sa tii ura unei persone o perioada lunga de timp, fara sa ai un motiv aparent real.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
Tu nu prea suferi nativii din Berbec, Rac si Capricorn. Dar ura ta nu are baze reale mereu, pentru ca esti usor superficiala si ai obiceiul sa urasti o persoana înca de la prima ei aparitie. Pur si simplu, pentru ca nu îti place, de exemplu, felul în care este îmbracata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu prea îti doresti sa ai tangente cu nativii din Taur, Leu si Varsator. Tu esti misterioasa, vicleana, uneori rautacioasa si este foarte greu ca cineva sa treaca peste tine. Mereu vei cauta informatii secrete pentru a-ti înfrânge dusmanul.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dusmanii tai se gasesc în zodiile Gemeni, Fecioara si Pesti. Daca cineva ia în derâdere bunatatea ta sau scoate tot felul de vorbe despre tine, va deveni dusmanul tau etern. Nu esti adepta razbunarii, dar ignoranta ta colosala.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Dusmanii tai sunt nascuti în Berbec, Rac si Balanta. Ai capacitatea remarcabila de a fi deosebit de intimidanta pentru ca lasi impresia ca ai totul sub control - indiferent de circumstante. Dar ai si tu puncte slabe, desigur, pe care dusmanii le pot descoperi. Mai greu, dar nu imposibil.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Taur, Leu si Scorpion sunt zodiile în care s-au nascut dusmanii tai. De obicei îti creezi dusmani pentru ca ai prea mult timp liber, pur si simplu sa-ti faci viata mai animata. Iar dusmaniile tale sunt foarte pasionale si de durata...

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Dusmanii tai sunt nascuti în Gemeni, Fecioara si Sagetator. Tu pari foarte credula si nevinovata, însa în realitatea lucrurile stau tocmai invers. Dar poti trai si cu ei alaturi, pentru ca la capitolul toleranta stai foarte bine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În Rac, Balanta si Capricorn s-au nascut dusmanii tai. Tu esti o persoana destul de simpla si nu prea esti adepta scenariilor de tot felul, a vicleniilor simple. Tu te certi, îti trece si apoi dusmanii îti devin prieteni. Si tot asa.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close