Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iulie 2020. Fecioarele fac bani dacă țin seama de un singur lucru

Horoscop iulie 2020. Fecioarele fac bani dacă țin seama de un singur lucru

Horoscop Fecioară iulie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iulie 2020.

Horoscop iulie 2020. Fecioarele fac bani dacă țin seama de un singur lucru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2020   •   20:10

Horoscop Fecioară iulie 2020. Potrivit horoscopului Fecioarei din luna iulie 2020 ești îndrumat să-ți dezvălui comorile interioare, să îți dinamizezi relaționarea cu prietenii, treci printr-un proces de purificare sufletească și spirituală, ai o viață sentimentală ce necesită încredere și reînvigorare.

Încă de la începutul lunii, poți fi străbătut de de o relativă dezorientare privind sistemul tău de valori, modul în care îți exprimi personalitatea. De fapt, ești călăuzit să redescoperi ce anume te face unic, te diferențiază de ceilalți, și să te bazezi într-o sporită măsură pe tine însuți în orice împrejurare.

 De asemeni, ești îndrumat să-ți scoți la iveală talente ascunse ori ignorate, să-ți exploatezi din plin creativitatea, și să ți-o canalizezi spre activități concrete, fertile.

Luna plină apărută pe 5 iulie 2929 în Capricorn te îmboldește să acționezi potrivit sentimentelor tale, în loc să ți le analizezi la rece, la congelator. O excesivă despărțire a firului în patru poate să-ți îngrădească spontaneitatea. Încă o dată, ești încurajat să fii tu însuți, fără a mai face concesii altora!

După un răstimp de separare a grâului de neghină în relațiile de prietenie, știi cu siguranță în ce oameni te poți încrede. Nu-ți rămâne decât să-ți întărești conexiunile cu amici veritabili, mai ales că, peste puțin timp, vei avea nevoie de sprijinul lor consistent. 

Continuarea, pe Diane.ro.     

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close