Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iulie 2020. Șansă unică pentru această zodie!

Horoscop iulie 2020. Șansă unică pentru această zodie!

Horoscop Leu iulie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iulie.

Horoscop iulie 2020. Șansă unică pentru această zodie!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    18 Iun 2020   •   17:00

În horoscopul Leului din luna iulie 2920 prevalează dezideratul îmbunătățirii stării tale de sănătate, avantajele obținute din interacțiunea cu lumea ta interioara, relansarea ta în plan social, o viață atât sentimentala, cât și profesionala necesitând străduințe în vederea armonizării lor.

Chiar de la debutul lunii, niste probleme minore de sănătate te pot îmboldi să-ți revizuiești stilul de viață, să te dezbari de obiceiuri dăunătoare. Ești inspirat să adopți o dietă echilibrată, debarasată de toxine, grăsimi, să-ți impui un program regulat de exerciții fizice.

Pe 5 iulie 2020, Luna plină din Capricorn te impulsionează și ea să-ți schimbi în bine rutina zilnica, să afli motivații temeinice, stimulatoare, în asumarea sau continuarea unor practici de revitalizare, optimizare a tonusului tău fizic și psihic.

În a doua decadă din iulie, după o perioada de relativă derută, pari să regăsești căile cele mai fertile de conectare cu universul tău lăuntric, cu zona ta subconștientă. Când împrejurări din mediul tău exterior tind să te nedumirească, să-ți puna sub semnul întrebării în ce fel trebuie să acționezi, intuiția crescândă te sprijină să găsești cele mai potrivite modalități de a evolua, a te dezvolta.  

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close