Antena 3 Horoscop Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței

Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței

27 Mai 2020   •   16:09
Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop iunie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie 2020.

În horoscopul Peștilor din luna iunie 2020 se evidențiază o inventivitate surprinzătoare, pofta de a bea până la fund din cupa plăcerilor existenței, voința de a face sacrificii pe altarul familiei, o viață sentimentală centrată pe stabilitate, seriozitate, și o activitate financiară efervescentă, dar riscantă.

Creativitatea ți se remarcă prin imprevizibilitate, te îndrumă spre domenii neobișnuite. Pentru a profita de ea, nu are rost să ți-o incorsetezi, să ți-o îndrepți spre proiecte prestabilite ci, din contra, să te lași purtat de ea într-acolo unde te duce.

În ultima decadă a lunii, distracția ajunge la putere! Nu prea ai chef să stai locului, să te ocupi de chestiuni serioase. Tinzi să te dedici hobby-urilor tale preferate, să ieși cât mai des în oraș cu prietenii, să iei parte la numeroase petreceri.

Nu-ți neglijezi însă familia, ești îmboldit să-i regăsești valorile, poate și din pricina unui eveniment neplăcut. Ești dispus să-ți aliniezi obiectivele cu cele ale membrilor săi, ale oamenilor îndrăgiți, să apelezi la negocieri, compromisuri pentru a te asigura că relaționarea din cadrul ei se desfășoară în armonie.

Tendințele astrale anterioare se împletesc cu altele, de o durată mai mică...

Continuarea, pe Diane.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close