Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței

Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței

Horoscop iunie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie 2020.

Horoscop iunie 2020. Peștii beau până la fund cupa plăcerilor existenței
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Mai 2020   •   16:09

În horoscopul Peștilor din luna iunie 2020 se evidențiază o inventivitate surprinzătoare, pofta de a bea până la fund din cupa plăcerilor existenței, voința de a face sacrificii pe altarul familiei, o viață sentimentală centrată pe stabilitate, seriozitate, și o activitate financiară efervescentă, dar riscantă.

Creativitatea ți se remarcă prin imprevizibilitate, te îndrumă spre domenii neobișnuite. Pentru a profita de ea, nu are rost să ți-o incorsetezi, să ți-o îndrepți spre proiecte prestabilite ci, din contra, să te lași purtat de ea într-acolo unde te duce.

În ultima decadă a lunii, distracția ajunge la putere! Nu prea ai chef să stai locului, să te ocupi de chestiuni serioase. Tinzi să te dedici hobby-urilor tale preferate, să ieși cât mai des în oraș cu prietenii, să iei parte la numeroase petreceri.

Nu-ți neglijezi însă familia, ești îmboldit să-i regăsești valorile, poate și din pricina unui eveniment neplăcut. Ești dispus să-ți aliniezi obiectivele cu cele ale membrilor săi, ale oamenilor îndrăgiți, să apelezi la negocieri, compromisuri pentru a te asigura că relaționarea din cadrul ei se desfășoară în armonie.

Tendințele astrale anterioare se împletesc cu altele, de o durată mai mică...

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close