Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. La ce vârstă te căsătorești, în funcție de zodie

Horoscop. La ce vârstă te căsătorești, în funcție de zodie

Horoscop. La ce vârstă te căsătorești, în funcție de zodie
01 Mar 2019   •   14:24

Căsătoria este un pas important ȋn viaţă, la care fiecare fată se gândește de când era mică. Nicio zodie nu are o zi stablită, ȋnsă fiecare va face pasul cel mare când va fi pregătită. Chiar dacă trebuie să mai așteptaţi puţin sau să mai lucraţi puţin la propriul comportament, tot ce trebuie să faceţi este să aveţi răbdare și ȋncredere.

Berbec

Berbecii iubesc să flirteze și li se pare mult mai incitant să facă noi cuceriri, decât să meargă până la capăt cu cele deja existente. Pentru a vă căsători, trebuie să ȋnvăţaţi să vă implicaţi ȋn relaţia actuală și să nu mai daţi frâu liber tentaţiilor. Veţi descoperi că nu este atât de monoton să menţineţi relaţia actuală, ci poate fi de-a dreptul palpitant. Gândiţi-vă cum puteţi ȋmbunătăţi relaţia ȋn care sunteţi deja, ȋn loc să vă fugă ochii dupa potenţialii iubiţi!

Taur

Nativele acestei zodii sunt foarte meticuloase și extrem de răbdătoare. Vor să fie convinse că, odată cerute de soţie, ele și partenerul lor vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Le plac relaţiile de lungă durată, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Vor să-și trăiască viaţa, să aibă timp și pentru ele. Femeile din zodia taur se vor căsători după vâsta de 30 de ani, deoarece atunci vor simţi că este momentul potrivit.

Gemeni

La fel ca nativele zodiei taur, cele ale zodiei gemeni se vor așeza la casa lor tot după vârsta de 30 de ani. Ele consideră că viaţa personală și proiectele lor necesită o rezolvare imediată, iar o familie se poate ȋntemeia fără prea multe bătăi de cap. Femeile gemeni vor spune “da” abia atunci când se vor putea implica ȋn viaţa amoroasă la fel de mult ca și ȋn cea profesională. Acordaţi atenţie partenerului și momentul mult așteptat va sosi!

Rac

Racii sunt cei mai potriviţi pentru căsătorie. Nativele se implică doar ȋn relaţii ce promit a fi seriose, deoarece nu vor să-și piardă timpul. Ȋși doresc o familie, siguranţa unei povești de dragoste ce va ţine pentru totdeauna și nu sunt atrase de aventuri sau de relaţii pasagere. Nativele acestei zodii nu și-au impus o vârstă anume la care să se ȋndrepte către altar, ci o vor face atunci când vor simţi că și partenerul ȋși dorește la fel de mult ca și ele.

Leu

Sunteţi cunoscute pentru dorinţa voastră de a vă impune și de a face lucrurile așa cum vreţi voi să fie. Fiţi mai ȋnţelegătoare și renunţaţi la dorinţa de a fi totul așa cum vă doriţi, deoarece acest lucru este o piedică ȋn a avea relaţii de lungă durată. Partenerii voștri nu vor suporta toate aceste lucruri și vor tinde către o relaţie unde să fie ascultaţi și punctul lor de vedere să fie luat ȋn considerare. Nativele din zodia leu se vor căsători când vor ȋnvăţa să nu se mai gândească doar la ele și când vor ţine cont și de dorinţele partenerului.

Detalii, pe spynews.ro.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close