Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Lucruri uimitoare pe care nu le știai despre horoscop

HOROSCOP. Lucruri uimitoare pe care nu le știai despre horoscop

HOROSCOP. Lucruri uimitoare pe care nu le știai despre horoscop
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Feb 2019   •   17:55

HOROSCOP. Horoscopul sau zodiacul, așa cum mai este cunoscut, reprezintă una dintre cele mai vechi descoperiri din domeniul astronomiei, surse arheologice demonstrând existența unor însemne cu privire la zodiac care datează chiar din secolele V – VI.

HOROSCOP. Președinții Americii își organizează campaniile în funcție de horoscopul săptămânal, anual, zilnic sau personal. Acest horoscop săptămânal și în aceeași măsură lunar, anual sau zilnic era extrem de important în familia Reagan’s. Un articol apărut în presă americană dezvăluia în 1988 că întregul mandat al lui Ronald Reagan s-a bazat în mare parte pe interpretările horoscopului.

HOROSCOP. Astrologii cred că zodiacul are destul de multe de spus și despre cum vei arată, iar raționamentul lor este unul simplu. Valurile oceanului sunt formate în funcție de faza lunii. Corpul omenesc este compus din 90% apă, așa încât faza în care se află luna poate influență destul de mult și modul în care este compus corpul nostru.

HOROSCOP. Fiecare zodie are culori favorite predestinate? Această este o altă credință extrem de bine împământenită în raționamentul astrologilor. Fiecare dintre noi suntem predispuși la anumite culori, spun specialiștii, potrivit bzi.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close