Antena 3 CNN Horoscop Horoscop special de Luna Sângerie din 26 mai 2021. Schimbare extraordinară pentru Peşti, dezamăgiri pentru Berbeci

Horoscop special de Luna Sângerie din 26 mai 2021. Schimbare extraordinară pentru Peşti, dezamăgiri pentru Berbeci

Horoscop special de Luna Sângerie din 26 mai 2021. Din punct de vedere astral, fenomenul astronomic este despre schimbări, aprecierea minţii şi a spiritului.

Horoscop special de Luna Sângerie din 26 mai 2021. Schimbare extraordinară pentru Peşti, dezamăgiri pentru Berbeci
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   10:26

Horoscop special de Luna Sângerie din 26 mai 2021. Acest fenomen se va desfăşura în semnul de foc al Săgetătorului, în opoziţie cu Soarele, din Gemeni.

Săgetătorul este un semn zodiacal care caută adevărul şi va merge până la capătul lumii pentru a dobândi.

În loc să amânăm sau să ignorăm situaţiile, vom fi împinşi cosmic să ne ocupăm de ele şi să ne confruntăm cu chestiuni care au fost băgate sub preş.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Berbec

Luna sângerie va scoate în evidență problemele din sectorul care are mereu probleme pentru Berbec și anume dragostea. Viața de cuplu, intimitatea, pasiunea, nevoia de afecţiune vor fi subiectele importante ale acestei perioade.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Taur

Nativii din Taur ar putea avea probleme din cauza banilor, dar eclipsa totală de Lună şi Luna Sângerie pot aduce vești bune din punct de vedere profesional. Cine este în căutarea unui loc de muncă are mari șanse să găsească un job mult mai potrivit cu aspirațiile lui de viitor.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Gemeni

Gemenii vor fi profund afectați de eclipsa de Lună plină de astăzi, 26 mai 2021. Soarele din Gemeni este în opoziție cu Luna plină din Săgetător, astfel că este posibil să apară conflicte, neînțelegeri și posibile pierderi din cauza unor persoane aflate în zodii de Foc.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Rac

Racii vor fi mai puțin afectaţi de Luna plină din Săgetător, însă trebuie să fie prudenți în ceea ce privește sănătatea și să nu neglijeze riscul de a se îmbolnăvi. Fiţi atenţi la igiena personală şi evitaţi deplasările inutile.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Leu

Leii vor fi loviţi din plin de Luna Sângerie, care se petrece într-o zodie de Foc, motiv pentru care ar putea avea discuţii sau chiar conflicte în familie sau cuplu, situaţii pe care nu le pot rezolva de pe o zi pe alta. Folosiţi-vă de partea voastră diplomatică, de şarmul vostru şi eventual plusaţi cu un cadou pentru a-i îmbuna pe cei cu care aveţi ceva de împărţit.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Fecioară

Fecioarele se vor confrunta cu probleme financiare, însă după eclipsa de Lună de astăzi. Cheltuieli pe care nu le-aţi prevăzut, vă dau planurile peste cap şi începeţi să faceţi compromisuri. Depinde doar de voi dacă alegeţi să mergeţi pe acest drum, însă rezultatele, după cum ştiţi, nu vor fi deloc eficiente pe termen lung.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Balanţă

Eclipsa de Lună din Săgetător va împinge Balanțele de la spate şi le vor forţa efectiv să ia o atitudine mai radicală sau o decizie definitivă într-o situație stresantă, care a devenit o problemă de lungă durată. Le va prinde bine să rezolve definitiv un conflict prelungit, dar și să se detașeze de persoanele care le-au provocat supărări.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Scorpion

Scorpionii trec cu bine peste Luna Sângerie de astăzi şi în afara unor cheltuileli neprevăzute, alte probleme nu vor exista în viaţa voastră. Scorpionii se află printre puţinele zodii care au protecţia astrelor şi sunt ocolite de impactul puternic al Lunii Sângerii.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Săgetător

Nativii din Săgetător se pot aștepta la orice din partea acestui fenomen unic. Trebuie să fiţi prudenți în ceea ce priveşte sănătatea, dar şi relaţia de cuplu. Rămâneţi cât mai echilibraţi şi în alertă, evitaţi orice discuţie neplăcută. Toate aceste proecţii pentru că lucrurile pot degenera de la nimic.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Capricorn

Eclipsa de Lună şi Luna Sângerie, cele două fenomene astrologice de astăzi, vă pot plasa într-o conjunctură excelentă în care puteţi scăpa de anumite lucruri neplăcute din viaţa voastră, oameni toxici care v-au înveninat de mult timp, dar şi de lucruri vechi care vă aduc numai energii negative. De asemenea, este un moment bun să vă faceţi curăţeni şi în casă, nu numai în viaţă.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Vărsător

Analizaţi cu prudenţă şi cu mare atenţie ceea ce vă doriţi de la viaţă. Este momentul perfect pentru a vă pune ordine în gânduri şi viaţă. Aveţi mari şanse ca Luna Sângerie să vă ofere oportunitatea de a realiza ceva uriaş.

Horoscop de Luna Sângerie, 26 mai 2021, pentru Peşti

Fenomenul unic de astăzi aduce o schimbare extraordinară în viaţa Peştilor, la care mulţi dintre ei nici nu mai visau. Poate fi vorba atât despre o propunere la locul de muncă, schimbarea locului de muncă sau chiar o propunere pe plan sentimental din partea persoanei iubite.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close