Antena 3 CNN Horoscop Horoscop mai 2020. Leii au parte de mult succes. Racii se redescoperă

Horoscop mai 2020. Leii au parte de mult succes. Racii se redescoperă

Horoscop mai 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru luna mai.

Horoscop mai 2020. Leii au parte de mult succes. Racii se redescoperă
Sursa foto: Pexels
28 Apr 2020   •   18:04

Horoscop mai 2020. Zodia care are parte de o lună productivă

Berbec, mai 2020

În această lună încerci să analizezi oamenii cu care îți petreci mare parte din timp, pentru că îți dorești să îți alegi mai bine prietenii. Evenimentele din trecut au lăsat o amprentă asupra ta și nu vrei să faci aceleași greșeli în viitor.

Taur, mai 2020

Încearcă să nu iei decizii importante în această lună, pentru că este posibil să faci greșeli care te vor afecta pe termen lung. Pe de altă parte, cunoști o persoană interesantă care te ajută să analizezi mai bine opțiunile din jurul tău.

Gemeni, mai 2020

Începi luna cu multă energie pozitivă care te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, primești vești bune pe plan financiar care te ajută să îți duci la îndeplinire o serie de dorințe mai vechi. Ai parte de o lună productivă.

Rac, mai 2020

Această lună este despre lucruri noi. Vrei să scapi de monotonie și să încerci să te redescoperi. Astfel, în această lună curajul te caracterizează și reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești.

Leu, mai 2020

Prima parte a lunii nu prea reușește să îți ofere satisfacție, mai ales când simți că nu ești apreciat pe măsura eforturilor tale. Pe de altă parte, a doua parte a lunii vine cu mai mult succes, atât de plan profesional, cât și pe plan persoanl.

Fecioară, mai 2020

Încearcă să nu îți faci prea multe planuri în această lună, ci păstrează-ți energia pentru lucrurile care se întâmplă deja. Este important să acorzi mai multă atenție locului de muncă, dacă vrei să lucrurile să se îndrepte în direcția la care speri.

Balanță, mai 2020

Luna aceasta este despre romantism. Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și vă bucurați că lucrurile merg în direcția la care aspirați. Vă faceți planuri de viitor și reușiți să treceți relația la un nou nivel. Te bucuri de fiecare moment de intimitate.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close