Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mai 2020. Balanțele se bucură de plăcerile vieții

Horoscop Mai 2020. Balanțele se bucură de plăcerile vieții

Horoscop Mai 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna mai 2020.

Horoscop Mai 2020. Balanțele se bucură de plăcerile vieții
Sursa foto: Pixabay.com
14 Mai 2020   •   16:18

Horoscopul Balanței din luna mai 2020 indică posibilitatea unei fructificari neașteptate a efluviilor tale creative, dezideratul de a nu-ți dezechilibra traiul cotidian, șansa de a interacționa intens, dar mai ales de la distanță cu oameni de pe tărâmuri îndepărtate, o optimizare a aspirațiilor și relaționării tale cu familia, o viață sentimentală bazată pe armonie și responsabilitate, și una profesională extrem de dinamică.

Luna plină apărută pe 7 mai 2020 în Scorpion nu accentuează ambivalența caracteristică zodiei tale, ci te îndeamnă să te canalizezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, să dai glas năzuințelor tale cele mai ardente și să îți afirmi fațeta autentică a personalității tale.

Un eventual impas în valorificarea creativității tale pare să te îndrume, de fapt, către redezvăluirea talentelor tale și exploatarea unora neglijate până acum.

În același timp, poți fi atenționat să te bucuri din plin de plăcerile vieții fără a cădea însă în capcana unor dependențe, obișnuințe nocive. 

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close