Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mai 2020. Mintea Berbecilor este cutreierată de o grămadă de idei și proiecte ingenioase

Horoscop Mai 2020. Mintea Berbecilor este cutreierată de o grămadă de idei și proiecte ingenioase

Horoscop Mai 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna mai 2020.

Horoscop Mai 2020. Mintea Berbecilor este cutreierată de o grămadă de idei și proiecte ingenioase
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mai 2020   •   18:53

Horoscopul Berbecului din luna mai 2020 anticipează o relativă distanțare de lume, necesitatea desprinderii de relații umane diverse, amiciții și circumstanțe păguboase, care și-au pierdut viabilitatea. Proiectele tale sunt transpuse cu dificultate în realitate dacă nu ți le organizezi riguruos, iar viața sentimentală pune accentul pe tact, diplomație și precauție.

Deși ai vrea să te avânți năvalnic în lume, să interacționezi cu cât mai mulți oameni (îndeosebi online), împrejurări problematice te determină să te descotorosești de persoane și situații sociale care-ți consumă în zadar timpul și energia, și îți furnizează mai puține satisfacții decât promiteau.

Mintea îți este cutreierată de o grămadă de idei, proiecte ingenioase, dar îți este greu să te decizi să pui vreo unul în aplicare. Este indicat să ți le materializezi mai târziu, după ce reușești să ți le prioritizezi.

În plus, ești înclinat să nu-ți dezvăluiești gândurile vreo cuiva, cu excepția persoanelor îndrăgite. Pari dornic să îți rezervi răgazuri de singurătate, pentru a te odihni, a te reface atât fizic, cât și psihic.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close