Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mai 2020. Perioadă prielnică unor noi începuturi pentru Pești

Horoscop Mai 2020. Perioadă prielnică unor noi începuturi pentru Pești

Horoscop Mai 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna Mai 2020.

Horoscop Mai 2020. Perioadă prielnică unor noi începuturi pentru Pești
Sursa foto: Pexels
29 Apr 2020   •   18:18

Orientările majore din horoscopul Peștilor în luna mai 2020 sunt necesitatea îmbunătățirii climatului familial, alinierea la circumstanțele actuale din plan personal și social, dinamismul imprimat acțiunilor tale principale și o viață amoroasă focalizată pe fundamentarea conexiunii din cuplu.

Cu toate că ești dornic să-ți petreci liniștit cât mai mult timp de calitate acasă, o împrejurare complexă, neplăcută, apărută ca din senin, pare să te mobilizeze să te întrebi ce anume te face să te simți cu adevărat bine în căminul tău, în ce măsură te simți sprijinit de familie și o sprijini din punct de vedere emoțional, intelectual. Răspunsurile cumpănite cu luciditate la aceste întrebări sunt cheia unei siguranțe sufletești mai mari, atât pentru tine, cât și pentru oamenii apropiați.

În același timp, ești îndemnat să-ți reconsideri modul în care reacționezi față de suișurile și coborâșurile viețîi, și să adopți astfel o atitudine mai echilibrată, mai calmă de a le aborda.

Acest lucru nu-ți stăvilește însă energia clocotitoare ce te străbate, pe care trebuie neapărat să ți-o pui la treabă astfel încât să nu cazi pradă stresului, iritabilității. Ai la dispoziție o perioadă prielnică unor noi începuturi, unor inițiative de mare anvergură, dar trebuie să îți înoculezi un plus de perseverență pentru a rezista tentației de a sări cu repeziciune de la un proiect la altul, fără să faci pași notabili înainte în vreo unul.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close