Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mai 2020. Săgetătorii au drumul deschis către o poziție de lider

Horoscop Mai 2020. Săgetătorii au drumul deschis către o poziție de lider

Horoscop Mai 2020. Iată ce ne rezwervă astrele pentru luna mai.

Horoscop Mai 2020. Săgetătorii au drumul deschis către o poziție de lider
Sursa foto: Pixabay.com
12 Mai 2020   •   17:01

Conform horoscopului Sagetatorului din luna mai 2020, parteneriatele îți sunt de bun augur atâta vreme cât ți le revizuiești și ți le îmbunătățești, ai parte de o activitate socială necesitând, de asemeni, limpezirea conexiunilor cu cei din jurul tău, te bucuri de o integrare adeseori fericită în sânul familiei. După câteva hopuri, dificultăți, viața sentimentală pare să ți se îndrepte spre armonie, iar împlinirile din muncă și din demersurile financiare îți solicită reorganizare și un plus de flexibilitate.

În ziua de 7 mai 2020, Luna plină din Scorpion îți amplifică niște impulsuri subconștiente tinzând să te poarte către o destinație vagă. Pentru a nu-ți pierde întru totul controlul sub valul acestei schimbări, este necesar să conștientizezi, cu luciditate, cum să te adaptezi ei.

În cea de-a doua decadă din lună, deși interacțiunea ta cu parteneri din toate sferele existenței tale tinde să se clarifice, poate fi totuși, uneori, tulburată de împrejurări surprinzătoare, care-ți impun să analizezi care dintre aceștia sunt cu adevărat de încredere, colaborează în mod autentic cu tine.

Și în plan social, în general, se pune accentul pe aspecte cumva problematice, care te îndrumă să-ți revezi locul în lume, să dai dovadă de o sporită responsabilitate în relațiile cu ceilalți, să selectezi cu grijă cu cine comunici, astfel încât să nu fii greșit înțeles și să nu fii înfrânat spre un statut mai înalt, eventual către o poziție de lider. 

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close