Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 - 18 august aduce o eclipsă de Soare, care dezlănțuie poftele trupesti!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 - 18 august aduce o eclipsă de Soare, care dezlănțuie poftele trupesti!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 - 18 august aduce o eclipsă de Soare, care dezlănțuie poftele trupesti!
10 Aug 2018   •   12:05

Săptămâna ce vine aduce surprize pentru unii dintre nativii zodiacului. Eclipsa de soare îi face pe unii dintre ei să treacă prin stări pe care nu le pot explica. Mariana Cojocaru explică:

Berbec- Spectacolul Perseidelor din 12-13 august ne va umple nopţile de bucurie şi de lumină albatru-bleumarin. Ploia de meteori sau meteoriţi va fi vizibilă şi pentru noi în România, în Europa, dar şi în USA. În Leu va fi acest fenomen rar astral şi activează, stârneşte pasiuni pentru voi, Berbecilor. Acest femonen va fi asociat cu Luna Nouă şi vă va umple casa de zâmbete de copilaşi, de evenimente unice, reale.

Taur- Reuniuni de familie şi petreceri de sezon se vor desfăşura sub mantia Pleiadelor, de care va fi agăţat un Crai Nou(Luna Nouă din Leu). Se reîntorc acasă copiii de pe meleaguri străine, dar şi cei care sunt plecaţi peste nouă mări şi nouă ţări. De Ce? Pentru a petrece timp preţios cu familia şi pentru a se reconecta la energia benefică a pământului natal. Sfat: Nu exageraţi cu mesele îmbelşugate!…

Gemeni- Spre finalul săptămânii Mercur(patronul vostru zodiacal) îşi reia mersul direct în Constelaţia Leului. Un pic mai bine pentru dumneavoastră!... Pleiadele şi Luna Nouă, dar şi Nodul Lunar Nord vă spune de tradiţii şi de relaţia pe care o aveţi cu ţara în care v-aţi născut. Fiind un Nou început al Lunii, unii se pregătesc de examene, alţii dau examene diverse în bucătărie (pregătesc cămara de iarnă).

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru Soare eclipsa
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close