Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 septembrie. Peștii sunt într-un impas, Taurii pot fi infideli

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 septembrie. Peștii sunt într-un impas, Taurii pot fi infideli

Planeta Marte a intrat în mișcare retrogradă în constelația Berbecului și influențează toate semnele zodiacale. Se pare că în perioada 13-19 septembrie, aspectele vizate de această mișcare vor fi compatibilitățile, care se vor dovedi a fi incompatibilități. Este foarte probabil ca aceste acțiuni să ducă la despărțiri și divorțuri,trădare și rupturi.

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 septembrie. Peștii sunt într-un impas, Taurii pot fi infideli
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2020   •   22:39

BERBEC

Marte a intrat în mișcare retrogradă în constelația voastră și dă tonul săptămânii pentru toate zodiile. Cum este un aspect karmic, e bine să știți că nu veți fi compatibili nici voi cu voi, adică Berbec cu Berbec. Este un aspect al agresivității, rar și nu tocmai simplu… Cum Marte indică bărbatul tânăr, trebuie să fie punctate aspectele de compatibilitate care detronează mitul ”bărbat mai mare”.

TAUR

Venus în Leu indică faptul că la noi băieții sunt educați total eronat să își trăiască viața și să fie aventurieri, apoi să se căsătorească. De ce? Pentru că odată ce capătă nărav, așa funcționează și însurați.

GEMENI

Marte Retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, trădare și separare. Mitul romănesc al bărbatului mai mare și cu experiență de care vă spuneam și anterior este complet fals. Biologic, bărbatul trebuie să fie mai tânăr decât femeia. Ori la noi când apucă să se căsătorească cu o cadână, evident, mai tânâră… și-au epuizat energia. De aceea atâtea neveste cu probleme ginecologice în statistici medicale.

RAC

Cuadratura Lunii cu Marte Retrograd dă incompatibilitate pentru perioada urmatoare. Deși sunt multe dezbateri în care se spune și se încurajează ca diferența de vârsta barbat-femeie trebuie să fie mai mare în favoarea bărbatului, trebuie să vă spun că aceasta nu este deloc o regulă universal valabilă.

LEU

Marte acum retrograd în Berbec (zodie de foc) tranșează lucruri care țin de dragoste, acțiune(carieră, business) și compatibilități. Aveți mare grijă în relațiile de cuplu, indifferent dacă bărbatul este mai tânăr sau mai în vârstă.

FECIOARĂ

Progresiile solare sunt detronate acum de rezonarea lui Marte Retrograd cu Lilith din Berbec, care ar trebui să vă facă mult mai analitice și obiective atunci când este vorba de dragoste, căsătorie, carieră, acte(justiție), etc.

BALANȚĂ

Se creează tensiuni mari în relațiile voastre, cu separare și risc de divorț(incompatibilități). Dar și în carieră:parteneriate, asocieri.

SCORPION

Dacă tot săptămâna viitoare-l are la deschidere pe Marte acum retrograd, unul din patronii astrali, în rezonanță cu Lilith(a doua patroană astrală), dragostea voastră va trece printrun cutremur existențial demn de remarcat.

SĂGETĂTOR

Tensiunile generate de prezența Axei Karmice în cuadratură cu Neptun din Pești vă ia la întrebări întreaga existență. Fie că vorbim de cuplu(dragoste), relații din trecut sau actuale, păcate acumulate pe Karmă, evoluția pe carieră sau business și înțelegerea misiunii de viață de ați primit-o la naștere, familie, sănătate, orientarea copiilor, etc. Blocaje pentru unii, cumpene pentru alții. Posibil adulter.

CAPRICORN

Dacă tot spuneam la Balanță de aspectele astrale majore prezente pe zodiile cardinale cu Marte Retrograd, am demontat mitul de compatibilitate considerat OBLIGATORIU în cultura romanească prin care bărbatul musai trebuie să fie mai mare.

VĂRSĂTOR

Un aspect atipic(Marte Retrograd- Lilith), face ca acest Horoscop să fie unul la fel de atipic, mai ales atunci când vine vorba de compatibilități(dragoste). Mare grijă la relațiile voastre!

PEȘTI

Sănătatea este prioritară în săptămâna ce vine, datorită aspectului central generat de un Marte Retrograd în rezonanță cu Luna Neagră-la voi sau cineva din familie. De dragoste deja spuneam ce conflicte poate genera la celelalte zodii, iar cariera cere orientare și reorientare, căci pare că este într-un impas. Conflicte în plan socio-politic care se acutizează nu doar la noi, ci și pe plan internațional.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close