HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15-21 martie. Leii se simt trădați, Săgetătorii activează iubiri din trecut

14 Mar 2020   •   11:00
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15-21 martie. Leii se simt trădați, Săgetătorii activează iubiri din trecut

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru a treia săptămână a lunii martie. Finalul săptămânii viitoare vine cu o schimbare majoră în plan astral, schimbare care va avea un efect puternic asupra zodiilor.

HOROSCOP. BERBEC: Săptămâna următoare vine cu o schimbare majoră pe tabla de șah a destinului. Chiar la finalul ei, Saturn va intra în Vărsător, cel de-al doilea domiciliu astral. Primul domiciliu este Capricornul. Predare de ștafetă în Vărsător care e importantă și pentru voi. Pleacă Mercur și intră Saturn. Vizează copiii și nepoții, dar și relațiile sentimentale și de familie. Inclusiv misiunea terestră (karma) și sănătatea

HOROSCOP. TAUR: Cum Axa de Destin este pe rude de gradul unu și doi, dar și pe studii (orientarea profesională a voastră și a juniorilor) pot apărea tensiuni în familie (dragoste) şi chestiuni care țin de bunuri, moșteniri, partaj,de justiţie, în general, de vreme ce și Saturn se pregătește să intre în Vărsător și să facă cuadratură cu Soarele voastru natal. Unii au blocaje pe business și/sau carieră.

HOROSCOP. GEMENI: Sănătatea este prima vizată și raporturile de muncă (job, carieră, business). Relații de dragoste ce se conturează cu probleme. Unii nici nu știu cu ce misiune karmică de viață au revenit pe Terra, de aceea trebuie să le studiez viețile anterioare, ca să știe cum să evolueze corect. Sunt sau vor fi, curând, la o răscruce de drumuri. Astrograma karmică este busolă de orientare pentru a vă ghida corect.

HOROSCOP. RAC: Pleacă Saturn din Capricorn, dar în preajma Axei Karmice Rac-Capricorn rămân Marte (Malefic), Jupiter și Pluton. Aspecte grele pe familie, care pot duce către răfuieli, separare, divorț, partaj, dispute de la copii (dragoste), etc. Cum și cariera este un element important de viață, mă gândesc că mulți pot plânge în pumni. Toate cele spuse anterior pot avea impact asupra sănătății și nu numai…

HOROSCOP. LEU: Trădarea se face în diverse feluri și nu ține cont de certificatul de căsătorie. Poate viza business-ul, contractele sau chestiunile care țin de carieră. Cum Saturn va intra în Vărsător, pe Axa Leu-Vărsător, mulți spun că și-au găsit sufletul pereche, chiar dacă au mai avut alte relații. Din pacate se înșală amarnic. Saturn tranșează astfel de lucruri amagitoare, himerice (valabil indiferent de zodie).

HOROSCOP. FECIOARĂ: V-am mai povestit și altă dată cum este cu sufletul pereche, despre care vorbeam și la Leu. Sper că ați citit!... Soarele se pregătește să părăsească zodia opusă a Peștilor și va intra în Berbec. Deja magnetismul lui este activ deoarece este acționat de Kiron și Lilith. Urmează catastrofe existențiale sau în plan terestru. Marcajul astral va fi pe dragoste, carieră, business, sănătate (ce țin de karma ta).

Mai multe pe kfetele.ro.

x close