Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru săptămâna 17-23 mai, cu Mariana Cojocaru. Balanțele au probleme în iubire, Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop pentru săptămâna 17-23 mai, cu Mariana Cojocaru. Balanțele au probleme în iubire, Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17-23 mai. În săptămâna menționată, Gemenii pot întâmpina probleme în mai multe planuri ale existenței, în timp ce Scorpionii pot avea noroc, dacă sunt calculați.

Horoscop pentru săptămâna 17-23 mai, cu Mariana Cojocaru. Balanțele au probleme în iubire, Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate
16 Mai 2020   •   11:00

Horoscop Berbec: Întotdeauna mi-am dorit să vă dau doar vești bune, că aceasta este structura mea. Din păcate, lucrurile nu stau tocmai așa... Dacă este să analizăm aspectele săptămânii, vă spun că Venus, planeta iubirii, este Retrogradă în Gemeni, iar trei dintre planetele „grele” sunt Retrograde pe granița Capricorn-Vărsător: Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton Retrograd. Vizează cariera.

Horoscop Taur: La aspectele menționate la Berbec, mai adaug conjuncția pozitivă a lui Neptun cu Luna și Norocul Divin din Pești. Cum Peștii reprezintă o zodie dublă, e clar că există și varianta mai puțin dorită de mine. Pentru a înțelege acestă conjuncție ascultați melodiile lui Randi “FatăVerde-Remake” și “Visător”. Randi este născut pe cuspida Taur-Gemeni, iar ultima piesă este neptuniană, semnul credinței.

Horoscop Gemeni: În constelația voastră Venus este Retrograd- semn că toate zodiile pot fi vizate în iubire, fiind vorba despre un aspect karmic ce marchează relațiile matrimoniale, familia, copiii. Soarele deja își face bagajele în Taur și se pregătește să revină în domiciliul astral. Îi va deschide ușa Mercur, patronul vostru zodiacal. Aspectele nu visează doar iubirea, ci și cariera, studiile, misiunea karmică terestră personală, sănătatea sau viața.

Horoscop Rac: Scriam la Berbec de cele trei planete grele Retrograde de la granița Capricorn-Vărsător (Jupiter Retrograd, Pluton Retrograd, Saturn Retrograd). Cum și Venus este Retrograd în Gemeni și vizează dragostea, iar Lilith este în Berbec cu Kiron, multe lucruri se pot analiza dintr-o perspectivă profundă, evident karmică. Cum fiecare are karma lui cu care vine pe Pământ, secretele acolo sunt, fie că vorbim despre sănătate sau carieră.

Horoscop Leu: Steliumm-ul de la granița Vărsător-Capricorn vă vizează în mod direct asocierile, parteneriatele și colaborările, relația de suflet sau matrimonială va fi influențată de Venus Retrograd în Gemeni. Blocajele nu mai sunt un secret, câtă vreme școlile și-au dat agendele peste cap.

Horoscop Fecioară: Vă aduceți aminte de un actor foarte faimos născut în acestă zodie? Este vorba de Richard Gere. Cum Luna este în rezonanță cu Norocul Divin și Neptun, dorința lui și a voastră de evoluție spirituală pozitivă este una evidentă. El a și declarat cum este atras de mesajul karmei și al planetelor. Natura duală însă este evidentă în cazul lui, căci la extrema cealaltă se văd multitudinea de relații în amor.

Citiți mai multe pe KFETELE.RO.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close