Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 aprilie. Taurii sunt agitați, dar trebuie să fie vigilenți, Leii au tensiuni

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 aprilie. Taurii sunt agitați, dar trebuie să fie vigilenți, Leii au tensiuni

Horoscop. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a anunțat horoscopul săptămânal, pentru perioada 20-26 aprilie. Potrivit acesteia, se pare că nativii zodiei Berbec vor avea de suferit, din cauza uneoi conjuncții aflate în zodia lor, formată din Mercur, Lilith și Kiron.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 aprilie. Taurii sunt agitați, dar trebuie să fie vigilenți, Leii au tensiuni
18 Apr 2020   •   10:03

Totodată, acest horoscop săptămânal nu va fi nici în favoarea nativilor zodiei Leu, care vor fi în centrul unor tensiuni, care s-au tot adunat de-a lungul timpului. Iată previziunile astrale pentru nativii tuturor zodiilor.

Horoscop. Berbec

Săptămâna următoare se află sub influența directă a unei noi conjuncții în zodia voastră, formată din Mercur, Malefica Lilith și Kiron. Cuvintele cheie al perioadei sunt dezorientarea și necazurile. Din păcate, acestea sunt valabile atât pentru voi, cât și pentru întreg zodiacul, deoarece indiferent de zodia în care te-ai născut ai acest aspect undeva pe astrograma ta personală, fără discuție. Există anumite lucruri neînțelese, ce ți de destin care vă blochează.

Horoscop. Taur

Agitația este cuvântul cheie la voi, deoacece Soarele progresat va rezona cu Uranus și poate avea efect de bombă atomică, ce vă poate da toată viața peste cap, dacă nu sunteți atenți. Astfel, fiți vigilenți, deoarece urmează o perioadă grea, delicată.

Horoscop. Gemeni

Dacă tot discutam despre cuvinte cheie la celelalte zodii, e bine să știți că și voi aveți un cuvânt cheie care vă poate da de gândit: PATIMA. Da, de luat în calcul este și patima cu act și verighetă, pentru că Venus, aflată în zodia voastră, poate să vă pună probleme, legate de compatibilitatea din cuplu, iar cele mai multe dispute apar de Sărbători. Totodată, există alte persoane care se plâng că nu au sortit sau suflet pereche.

Horoscop. Rac

Cuadratura pe care o face noua aliniere de planete din Berbec, formată din Mercur, Malefica Lilith și Kiron, cu Karma din Capricorn și Rac vă pune în situații foarte delicate, deoarece veți fi la o răspântie de drumuri și nu veți știi singuri să alegeți drumul corect de mers.

Horoscop. Leu

Cuvântul cheie al săptămânii care urmează este TENSIUNI. Aceste tensiuni vor fi date de cuadratura pe care Soarele progresat, în rezonanță cu Uranus din Taur, o va face cu Soarele vostru natal. Aspectul vizează cariera și poziția socială, la o privire de ansamblu, dar poate viza și viața de familie, sănătatea- voastră sau a cuiva drag, orientarea profesională sau scolară a copiilor, dragostea și relațiile.

Horoscop. Fecioară

Spuneam de la Berbec de noua conjuncție formată de patroana voastră astrală, Mercur, cu Malefica Lilith și Kiron. Cuvântul cheie este PRĂPASTIE. Pot apărea probleme ce țin de justiție și acte în relație directă cu business-ul sau cariera, familia, sănătatea și orientarea în destin. Vizați sunt și copii.

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close