Antena 3 Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapă

de Diana Ionescu    |    24 Iul 2020   •   19:00
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapă

Săptămâna 25 iulie-1 august vine cu probleme în dragoste pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a dezvălui horoscopul săptămânal pentru Kfetele. Zilele următoare vor aduce cutremure existențiale în viața mai multor zodii iar relațiile de cuplu vor avea de suferit. 

Nativii zodiei Gemeni care își plănuiesc o nuntă în săptămâna ce urmează trebuie să aibă extrem de mare grijă! Partenerul ar putea fi incompatibil iar problemle nu vor întârzia să apară. Pentru Tauri, urmează un tsunami de probleme pe toate planurile, nimic nu îi mai scapă. 

Horoscop Berbec 

Nativii acestei zodii vor avea destinul încercat sau în pericol pe toate planurile, fie că este vorba despre carieră, sănătate sau amor. Problemele în dragoste apar din cauz lui Venus care se apropie de Karma din Gemeni. 

Horoscop Taur

Probleme pe toate planurile și pentru acești nativi! Urmează viituri, pentru că Venus, patronul vostru astral se apropie un pic cam mult de Karma din Gemeni. Urmeează în tsunami de probleme pentru taurii care se cred împliniți în dragoste și fericiți. Din păcate, problemle nu se vor opri și vor rapărea și în viața socio-profesională.

Horoscop Gemeni

Nativii acestei zodii se confruntă cu un mare pericol dacă se căsătoresc acum, pentru că nu știu ce Karmă au. Dacă în India părinții merg la astrolog pentru a vedea dacă mirii sunt compatibili, la noi mirii se căsătoresc de capul lor sau obligați de părinți iar problemele nu întârzie să apară.

Horoscop Rac

Precum Gemenii, Racii trebuie să fie foarte atenți când își aleg partenerul. La noi, mulți iau în derâdere previziunile dar ele pot influența viața de cuplu și nu numai așa că mare atenție la compatibilitate. Mare atenție și la nunți în săptămâna ce urmează. 

Horoscop Leu

Leii de multe ori nici nu conștientizează pericolul care îi paște. La fel ca celelate zodii, acesștia se pot izbi de probleme amoroase în săptămâna ce urmează deci este bine să aibă mare grijă la relația de cuplu și să fie foarte atenți la ce se întâmplă. 

Horoscop Fecioară 

Intrarea Axei Karmice în Gemeni și Săgetător va avea un impact puternic, pentru că și Președintele Americii este Gemeni. Această axă vă va viza în mod direct cu cumpene (căi de ieșire există doar pe karma personală).

Horoscop Balanță

Balanța este zodia justiției. Datorită faptului că Venus se apropie e Axa Karmică de Destin, se face un bilanț provizoriu al previziunilor făcute la final de 2019 și începutul anului 2020. Chiar dacă este zodia justiției, nu însemnă că este ferită de problemele de amor. 

Horoscop Scorpoin 

Nativii acestei zodii pot fi încuiații care ascultă sau văd previziunile lipsite de consistență, făcute de nespecialiși. Din această cauză, mulți scorpioni orbecăie și nu știu calea corectă de evoluție. La ei, este vorba despre o karmă afectată.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii își aleg de cele mai multe ori viața în funcție de interes sau instinct, însă viața nu funcționează așa. În anul Șobolanului de Metal, echivalentul zodiei Săgetător, sunt probleme grave pe care le prevedeam încă de anul trecut: pandemiei, inundații devastatoare, seceta accentiată și crime. Toate acestea au legătută cu aspectul 2Malefic Kisses.

Horoscop Capricorn 

Președintele Nixon, Elena Ceaușecu au fost în zodia Capricorn. Acum este de urmărit ce se va întâmpla în SUA și Spania, țări Gemeni și Săgetător, unde Axa Karmică a fost până ieri în Capricorn și Rac. Nativii zodiei Caprocorn se pot izbi acum la schimbarea Avei de probleme în dragoste. 

Horoscop Vărsător

Doar evoluând puteți să vă creați un drum spre stele, nu altfel. Nu sunt vorbe goale. Karma peronală este un element extrem de important care nu trebuie ignorat. Trebuie lucrat zilnic la ea și trebuie să faceți diferența între Spiritele Superioare și Spiritele Inferioare, între inițiați încuiați.

Horoscop Pești 

Nativii din Pești sunt o zodie dublă. Acum, se face selecția între cei care își croiesc drum spre Cer și cei care vor merge în Infern. Unii se pot salva însă acest lucru se face numai cu credință. Pentru mai multe detaliii, citiți greii: Sfântul Arsenie Boca, Sfântul Iustin Pârvu, etc. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close