Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie. Racii au blocaje, Berbecii au o săptămână plină de peripeții

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie. Racii au blocaje, Berbecii au o săptămână plină de peripeții

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru ultimele zile din decembrie și începutul lui ianuarie.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 29 decembrie - 4 ianuarie. Racii au blocaje, Berbecii au o săptămână plină de peripeții
28 Dec 2019   •   11:58

HOROSCOP. Începutul anului 2020 vine cu surprize de proporții pentru mai multe zodii. Vor exista blocaje greu de depășit și probleme la care acești nativi trebuie să găsească o rezolvare cât mai rapidă.

HOROSCOP. Iată cum va fi horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP. Berbec- Conjucția Lunii cu Venus din Vărsător și cvintilul cu o altă conjuncție importantă a Soarelui cu Karma Negativă anunță o săptămână plină de peripeții neașteptate. Cum celor mai mulți nu le arde de peripeții, aspectele se pot duce pe sănătate, dragoste și carieră. Mă refer la aspectele generale, deoarece cele personale le văd doar pe harta voastră natală. Saturn și Pluton taxează greșeli.

HOROSCOP. Taur- Cum patroana voastră Venus își va da mâna cu Luna din Vărsător, e clar că veți avea nevoie de protecție(ați văzut deja brățările talisman de le confecționez). Există un Stellium foarte important pe astrograma generală, nu pe cea personală. Acest Stellium este foarmat din Soare, Karma Negativă, Mercur, Pluton și Saturn, care acționează asupra întregului zodiac.Știți cu ce karmă ați venit,că-i important?

HOROSCOP. Gemeni- Pentru unii e vizată sănătatea, pentru alții locul de muncă. Ați înțeles care este misiunea karmică profesională? Universul vă mai adresează și alte întrebări cheie, la care mulți nici nu știți răspunsul. Ați văzut aspectele generale de le scriam la celelalte două zodii, deci nu are rost să pedalez pe ele. Copiii reprezintă un subiect demn de luat în seamă: de sunteți părinți, mătuși sau bunici.

HOROSCOP. Rac- Karma pe Axa Rac-Capricorn anunță blocaje greu de depășit, pe care trebuie să le descifrez. Cum pe Axa Karmică este Soarele ce rezonează cu Pluton, Saturn și Mercur aveți multe segmente existențiale ce se vor înțelese. Aspectele generale sunt doar declanșatoare a ceea ce urmează să se întâmple pe destin, nu pe soartă. Vizează viața de familia, sentimentele, sănătatea voastră sau a cuiva drag, cariera.

HOROSCOP. Leu- Cum în zodia opusă(Vărsător) este o conjuncție foarte importantă, vizate sunt asocierile în afaceri, parteneriatele, colaborările. Pentru că mulți vor doar horoscop pozitiv, ca să le gâdil orgoliul, le spun că menirea mea este să atenționez unde pot apărea problemele. Într-o țară plină de probleme, exact de lăudăroși nu trebuie să vorbim. Zodia opusă taxează căsătoriții, chiar dacă cred că-s fericiți...

HOROSCOP. Fecioara- Conjucția Soarelui cu Karma Negativă și cvintilul cu Venus și Luna din Capricorn și Vărsător în care este implicat și Mercur(patronul vostru astral) vă ia destinul la bani mărunți, iar soluțiile nu pot să le dau decăt dacă văd ce ați fost în viețile anterioare. Compatibilitățile reprezintă un capitol foarte important și nu ține de alegerile personale. Urmează perioade grele și-mi veți da dreptate toți.

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Val de aer polar în România! Temperaturi de până la -20 de grade!
x close