Antena 3 Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 septembrie. Tensiuni pentru Săgetători, Peștii - atenție la sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 septembrie. Tensiuni pentru Săgetători, Peștii - atenție la sănătate

de Gabriel Dano    |    06 Sep 2020   •   15:44
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 septembrie. Tensiuni pentru Săgetători, Peștii - atenție la sănătate

Săptămâna care vine aduce surprize pentru multe dintre zodii. Mariana Cojocare explică de ce ne afectează faptul că Venus este în Leu și care dintre nativi vor suferi din cauza aceasta. Pentru unii relațiile se consolidează, pentru alții apar despărțiri sau divorțuri.

BERBEC

Cum este un aspect karmic, e bine să știți că nu veți fi compatibili nici voi cu voi, adică Berbec cu Berbec. Este un aspect al agresivității, rar și nu tocmai simplu.

TAUR

Venus în Leu indică faptul că la noi băieții sunt educați total eronat să își trăiască viața și să fie aventurieri, apoi să se căsătorească. De ce? Pentru că odată ce capătă nărav, așa funcționează și însurați.

GEMENI

Marte Retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, trădare și separare. Biologic bărbatul trebuie să fie mai tânăr decât femeia. Ori la noi când apucă să se căsătorească cu o cadână, evident, mai tânâră… și-au epuizat energia.

RAC

Cuadratura Lunii cu Marte Retrograd dă incompatibilitate pentru perioada urmatoare. Și, pentru că m-au contrariat la TV dezbaterile care susțineau și încurajau ca diferența de vârsta barbat-femeie trebuie să fie mai mare în favoarea bărbatului, sunt mai multe cupluri în showbiz în care bărbatul este mai tânăr decât soția, iar relația este una profundă.

LEU

Pentru că Marte acum retrograd în Berbec(zodie de foc) tranșează lucruri care țin de dragoste, acțiune(carieră, business), compatibilități.  

FECIOARĂ

Progresiile solare sunt detronate acum de rezonarea lui Marte Retrograd cu Lilith din Berbec, care ar trebui să vă facă mult mai analitice și obiective atunci când este vorba de dragoste, căsătorie, carieră, acte(justiție), etc. Săptămâna viitoare stă sub semnul compatibilităților/incompatibilităților și, dacă ați citi acest material,veți vedea că pun accent pe diferența de ani din cupluri autentice/normale.

BALANȚĂ

Creează tensiuni mari în relațiile voastre, cu separare și risc de divorț(incompatibilități). Dar și în carieră:parteneriate, asocieri.

SCORPION

Dacă tot săptămâna viitoare-l are la deschidere pe Marte acum retrograd, unul din patronii astrali, în rezonanță cu Lilith(a doua patroană astrală), dragostea voastră va trece printr-un cutremur existențial demn de remarcat.  

SĂGETĂTOR

Tensiunile generate de prezența Axei Karmice în cuadratură cu Neptun din Pești vă ia la întrebări întreaga existență. Fie că vorbim de cuplu(dragoste), relații din trecut sau actuale, păcate acumulate pe Karmă, evoluția pe carieră sau business și înțelegerea misiunii de viață de ați primit-o la naștere, familie, sănătate, orientarea copiilor, etc. Blocaje pentru unii, cumpene pentru alții. Posibil adulter.

CAPRICORN

Dacă tot spuneam la Balanță de aspectele astrale majore prezente pe zodiile cardinale(sper că ați citit deja), cu Marte Retrograd am demontat mitul de compatibilitate considerat OBLIGATORIU în cultura romanească prin care bărbatul musai trebuie să fie mai mare. 

VĂRSĂTOR

Un cuplu foarte frumos, în care partenera este mai mare cu zece ani este format din Shakira și Gerad Pique, care au și doi copii minunați. Am mai dat sus exemple si de alte cupluri solide cu partenere mai mari, nu invers(ei mai mari).

PEȘTI

Sănătatea este prioritară în săptămâna ce vine, datorită aspectului central generat de un Marte Retrograd în rezonanță cu Luna Neagră-la voi sau cineva din familie. De dragoste deja spuneam ce conflite poate genera la celelalte zodii(citiți), iar cariera cere orientare și reorientare, căci pare că este într-un impas. Conflicte în plan socio-politic care se acutizează nu doar la noi, ci și pe plan internațional...

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Parteneri
x close