x close

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-12 iunie 2020. Berbecii au o săptămână de foc, Vărsătorii își vor pune întrebări existențiale

08 Iun 2020   •   08:00
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-12 iunie 2020. Berbecii au o săptămână de foc, Vărsătorii își vor pune întrebări existențiale

Horoscop. Iată cum va fi săptămâna 8-12 iunie 2020 pentru nativii zodiilor, potrivit astrologului Mariana Cojocaru.

Horoscop Berbec: Urmează o săptămână de foc, cu schimbări astrale majore. Vă atenționam de săptămâna trecută, că vor veni șocuri karmice pe care cu greu le veți desluși și al căror rost va fi greu să le înțelegeți singuri. Vizate sunt toate zodiile, indiferent de vărstă, poziție socială, spațiu sau timp. Se mișcă Axa Karmică și va trece din Rac și Capricorn în Germeni și Săgetător; zodii duble, care nu vă vor ajuta în luarea deciziilor.

Horoscop Taur: Trecerea Axei Karmice în Gemeni și Săgetător are ca puncte de pornire ambii voștri patroni astrali: Venus, care este retrograd și Luna care este pe Karma Negativă la începutul săptămânii. Vizate sunt toate sectoarele existențiale importante: dragostea- aspecte karmice relaționale și de familie vor fi problematice, business-ul și locul de muncă, sănătatea. Exista tensiuni generate și de vremurile pe care le trăim!

Horoscop Gemeni: Veți fi în cătarea puștii, că Universul are planuri grele pentru fiecare și vede ce faceți, ce gândiți și cum acționați. Axa Karmică va intra în zodia voastră și la Săgetător. Vă aduceți aminte de relația lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, Săgetor și Gemeni? Era imposibil să reziste. Urmează două Eclipse grele ce vă vizează pe voi și nu numai...

Horoscop Rac: Săptămâna viitoare debutează cu o conjuncție importantă: Luna cu Karma Negativă în Săgetător la graniță cu Capricornul. E perioada dinaintea Eclipsei de Lună și Eclipsei Inelare de Soare. Sănătatea, emoțiile, relația cu familia și cu cei dragi sunt primele pe lista karmică. Cum mulți au probleme a căror cauză profundă nu o înțeleg, vor vedea cum în viața lor se vor precipita lucrurile, mai ales pe plan profesional.

Horoscop Leu: Universul vă somează: Karma la control! Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate, iar Axa Karmică va fi în Gemeni și Săgetător, acest aspect reprezentând dualitate afectivă; trădările voastre- cu Lilith și Kiron în Berbec. Știți cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și ce pacate aveți de stins sau de înțeles?! Misiunea karmică nu ține doar de carieră/business, ci și de sănătate sau alte lucruri.

Horoscop Fecioara: Axa De Destin care va fi în Gemeni și Săgetător, vă vizează în mod direct și pe voi. De ce? Pentru că sunteți zodie dublă, ca și Gemenii și Săgetătorii, dar și ca Peștii. Vizați sunt și Racii și Capricornii, mai ales în cazul Eclipsei de Lună din 5 iulie, a cărui efect se face simțit deja, Berbecii și Balanțele, dar și zodiile fixe: Leul, Vărsătorul, Taurul, Scorpionul, fie că vorbim despre carieră sau alte sectoare existențiale importante.

Citește continuarea pe kfetele.ro.

Parteneri
Parteneri
sati