Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 martie. Racii trec printr-o perioadă grea, Scorpionii trec prin cutremure existențiale

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 martie. Racii trec printr-o perioadă grea, Scorpionii trec prin cutremure existențiale

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 8-14 martie. Se anunță o săptămână dificilă pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care își va relua mersul direct în Vărsător.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8-14 martie. Racii trec printr-o perioadă grea, Scorpionii trec prin cutremure existențiale
07 Mar 2020   •   08:00

HOROSCOP. Berbec- În săptămâna care urmează Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Uimitor este că vom avea parte de patru conjuncții, un fenomen foarte rar. Va fi conjuncție între Lilith și Kiron(Berbec), Uranus și Venus(Taur), Soare-Neptun(Pești), Jupiter și Pluton în Capricorn. Pentru voi veștile nu sunt îmbucurătoare, căci vă pot afecta sănătatea, starea de spirit, viața privată(amor).

HOROSCOP. Taur- Scriam la Berbec de aspectele ce se conturează, iar una din conjuncții va fi exact în constelația voastră. Venus va fi în domiciliu, dar conjuncția cu Uranus vă poate lua prin surprindere în zona de business/carieră și vă poate da viața peste cap. Evident, căile de ieșire le pot studia pe astrograma personală, căci Uranus este ca o bombă atomică(dragoste, sănătate). Cuadratura Mercur-Lună vizează familia/casa.

HOROSCOP. Gemeni- Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Și cum este patronul vostru astral trebuie raportat la Mercur din harta voastră natală, pentru a vedea dacă Restart-ul este binevenit. Cele patru conjuncții ale săptămânii vizează mai multe sectoare existențiale, nu numai dragostea, cariera(business-ul), sănătatea cum credeți voi că este important.Vizează copiii, compatibilitățile/incompatibilitățile ș.a.

HOROSCOP. Rac- La debut de săptămâna Luna din Leu va fi în cuadratură cu Uranus aflat în conjuncție cu Venus în Taur. Dacă ați citit și la celelalte zodii, ați văzut că mai sunt încă trei conjuncții importante, de care trebuie să țineți cont. O perioadă cu mare greutate, care marchează anumite blocaje și anunță un grad foarte mare de risc. La unii vizată este relația de cuplu(dragoste), la alții marcate sunt cariera sau sănătatea.

Mai multe pe Kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close