Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 20-26 iunie 2020. Două planete importante vor fi Retrograde - schimbări importante pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 20-26 iunie 2020. Două planete importante vor fi Retrograde - schimbări importante pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 iunie 2020. Au loc schimbări astrologice importante, iar două planete extrem de importante vor fi Retrograde. Toate zodiile vor fi date peste cap.

Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 20-26 iunie 2020. Două planete importante vor fi Retrograde - schimbări importante pentru toate zodiile
Sursa foto: foto: captură Antena 3
20 Iun 2020   •   10:40

Berbec

Soarele intră în Zodia Racului, Mercur este Retrograd în Rac, Venus este Retrograd în Gemeni, iar Marte se poziționează încă în Pești. Pe scurt: urmează o perioadă foarte complicată în toate sectoarele existențiale importante: carieră, dragoste și sănătate. Cum nu este normal să întindeți mâna la partenerul de viață saula rude, v-ați gândit vreodată ce misiune karmică aveți, ca să știți cum să vă descurcați singuri?

Taur

Uranus face sextil cu Mercur Retrograd și accentuează disensiunile în familie. Acest sextil vă amintește de problemele și tensiunile din relațiile cu cei din jur, care nu pot fi soluționate până ce nu le veți înțelege cauza. Cum cauza este de natură kamică, în majoritatea cazurilor, diferă de la un nativ la altul, fie că vorbim despre dragoste, copii, familie/rude, parteneri sociali, de muncă și de afaceri. Sănătatea vă poate da multe planuri peste cap, atenție!

Gemeni

Va avea loc o rocadă mică între Mercur (acum retrograd) și Venus, tot retrograd. Ambele planete sunt poziționate în Rac și Gemeni. Cum și Soarele intră în Rac, iar debutul de săptămână are pe cuspidă Luna și Capul Dragonului, așteptați-vă la evenimente ȘOC. De ce? Săptămâna debutează exact pe Eclipsa Inelară de Soare. Cum încărcătura este foarte grea, soluțiile pot fi văzute individual pe Karma personală.

Rac

Eclipsa Inelară de Soare din 21 iunie va poziționează între ciocan și nicovală. Mulți nu veți ști încotro să o luați, și nu mă refer doar la carieră, ci și la dragoste, indiferent că e vorba despre căsătorie, copiii și orientarea lor în viață, etc. și sănătate (afecțiuni de natură profundă, subtilă, karmică). Cum se schimbă complet structura astrală, se schimbă de ceva vreme și structura care ține de compatibilități sau, mai bine zis, incompatibilități.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close