Antena 3 Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru. Va fi o săptămână de coșmar pentru aceste patru zodii!

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Va fi o săptămână de coșmar pentru aceste patru zodii!

de S.T.    |    27 Noi 2018   •   15:15
HOROSCOP Mariana Cojocaru. Va fi o săptămână de coșmar pentru aceste patru zodii!
Sursa foto: Foto: captură Antena 1

HOROSCOP Berbec - Marte, patronul vostru astral, a părăsit Zodia Vărsătorului şi a intrat în Constelaţia Peştilor.  Atenţie mare la sănătate şi la disputele de la locul de muncă. Pot duce la concedieri. Afecţiunile în stare latentă se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd în Săgetător e risc crescut de accidente la drum lung şi greu. E benefic discuţiilor cu discipoli şi cu astrolog. Harta natală karmică e cea care vă luminează.

HOROSCOP Taur - Astrograma personală spune exact ce aveţi de făcut la schimbările karmice care se produc pe timp scurt şi mediu. Marte din Peşti vă poate afecta relaţia cu un prieten sau prietenă, iar Mercur Retrograd vă poate deschide ochii asupra celor care vă merită sau vă regretă. Afecteză zona financiară din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care câştigă prea mult şi alţii care abia se descurcă.

HOROSCOP Gemeni - Mercur Retrograd din Săgetător este în cuadratură cu Marte din Peşti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis în corzi de boxeurul Marte. Acest lucru înseamnă tensiuni. Nu vă riscaţi aiurea în discuţii inutile, că puteţi gafa. Săptămâna debutează cu Luna Albă în Gemeni, de aceea e bine să aveţi grijă de luni de voi şi de sănătate. Păşiţi cu dreptul chiar din prima zi a săptămânii,că-i bai!

HOROSCOP Balanţa- Venus a revenit la sentimente mai bune, dar este în rezonanţă cu Mercur Retrograd în aspect tensionat şi disonant cu Marte. Posibile discuţii în contradictoriu. Revin prieteni şi parteneri din trecut. Revederi de suflet cu rude de gradul unu şi doi şi vecini. Lucraţi bine doar cu cei cu care vă potriviţi şi aveţi obiective comune. Iubirea adevărată vă dă echilibru şi aripi...să puteţi zbura liber.
 
HOROSCOP Scorpion- Atenţie ce şi cât cheltuiţi! Mercur Retrograd în cuadratură cu Marte vă vrea cumpătaţi şi chibzuiţi. Cred că v-aţi umplut cămara şi congelatoarele cu murături, legume de peste vară şi cărniţă, inclusiv de la ţară. Unii investesc în sănătate. Hrana sănătoasă e cea pe care o pregătiţi cu mânuţele voastre. Evitaţi produsele procesate cu E-uri! Ceaiurile sănătoase pot înlocui sucurile de peste vară.
 
HOROSCOP Săgetător- Mercur Retrograd este exact în constelaţia voastră în aspect complet disonant cu Marte. Posibile certuri de la bani! O perioadă în care comunicarea nu este bună. Atenţie dacă vreţi să achiziţionaţi bilete de sărbători, că puteţi lua ţeapă! Sunt multe firme de turism care vă pot lua banii şi să ajungeţi în locuri care să nu fie pe măsura aşteptărilor voastre. Puteţi rătăci cheile şi actele şi să regretaţi rău.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru zodii
Parteneri
x close