Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2019. Berbecii primesc o energie pozitivă, Taurii nu au voie să depună efort

HOROSCOP MARTIE 2019. Berbecii primesc o energie pozitivă, Taurii nu au voie să depună efort

HOROSCOP MARTIE 2019. Berbecii primesc o energie pozitivă, Taurii nu au voie să depună efort
23 Ian 2019   •   21:59

HOROSCOP. Horoscopul pe Martie 2019 spune că în ceea ce privește instabilitatea acestei luni, nu va fi momentul ideal pentru oameni să își evalueze sentimentele, potrivit specialistilor in astrologie de la steahoroscop.ro

HOROSCOP. Este o lună la limită, între iarnă și primăvară, când așteptăm o schimbare pozitivă și să putem să ne luăm rămas bun de la zilele friguroase. Așa e luna Martie. Pentru mulți e o lună dificilă, dar pentru alții este o lună care poate aduce numai bine, spun astrologii de la steahoroscop.ro.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP. Horoscopul pe Martie 2019 spune că în ceea ce privește instabilitatea acestei luni, nu va fi momentul ideal pentru oameni să își evalueze sentimentele. Îți va fi mai bine dacă petreci timp liber în compania celor dragi. Martie nu este luna ideală pentru meditație și gânduri.

HOROSCOP.Fiecare Berbec se poate aștepta la o energie pozitivă în luna martie. O vei duce bine pe toate fronturile. De exemplu, te vei bucura de armonie în familie. Relațiile vor fi foarte benefice, iar circumstanțele vor fi potrivite pentru rezolvarea celor mai grave subiecte. Cu toate acestea, nu permite altora să te influențeze. Ar trebui să ții de propriile tale opinii.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Martie îi va aduce o energie pozitivă Taurului, mai ales când vine vorba de relații. Aceia dintre voi care sunt singuri vor avea o mare șansă să întâlnească pe cineva. Doar nu sta în casă. Vei avea parte de stabilitate în carieră, astfel încât nu trebuie să depui atâta efort. Nu-ți va aduce un mare avantaj să depui efort prea mare la locul de muncă în această perioada.

Mai multe, pe kfetele.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close