x close

HOROSCOP MARTIE 2020. Berbecii vor face schimbări benefice

de D.G.    |    17 Feb 2020   •   18:38
HOROSCOP MARTIE 2020. Berbecii vor face schimbări benefice 817 foto: Pixabay.com

În horoscopul Berbecului din luna martie 2020 prevalează regândirea și restatornicirea relațiilor de prietenie, a alianțelor cu oamenii, dezvăluirea intuitivă a unor taine ale existenței, optimizarea impactului asupra celor din preajma ta, o viață sentimentală axată pe prețuirea reciprocă din cuplu, și întreprinderi financiare de succes.

Relaționarea cu unii amici sau grupuri din care faci parte poate deveni neobișnuit de încordată, problematică, în cea dintâi decadă a lunii. Trebuie să-ți dai seama că, dincolo de aceste dificultăți și prin ele, ai, de fapt, oportunitatea să evaluzezi cine îți împărtășește cu adevărat valorile, idealurile, și cine nu.

În același timp, poți fi îmboldit să fii mai puțin dur cu unele persoane, să le acorzi mai multă atenție, să le înțelegi frământările în loc să te grăbești să le judeci și să le condamni.

Pe la jumătatea lui martie, pari să-ți conștientizezi într-o sporită măsură niște porniri interioare efervescente. Sprijinit de o intuiție ieșită din comun, ești înclinat să investighezi mistere incitante ale existenței și să te dedici unei viziuni spirituale asupra acesteia.

Continuarea, pe Diane.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati