Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Martie 2020. Capricornii se afirmă prin autenticitate

Horoscop Martie 2020. Capricornii se afirmă prin autenticitate

Tendințele prioritare în horoscopul Capricornului din luna martie 2020 sunt simțământul de recunoștiință pentru ce ți-a oferit existența până în prezent, impulsul de a te lepăda de conformisme, idei de-a gata, o integrare fericită în sfera socială și o implicare adâncă în relațiile familiale.

Horoscop Martie 2020. Capricornii se afirmă prin autenticitate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mar 2020   •   16:13

Viața amoroasă îți strălucește prin impetuozitate, spontaneitate, iar acțiunile financiare îți pretind mai multă prudență și luciditate decât de obicei.

La debutul lunii poți avea o perioadă prielnică pentru a-i mulțumii vieții, lui Dumnezeu, pentru ceea ce ți-a dăruit, chiar dacă uneori ești bântuit de unele frustrări, dezamăgiri. Dacă te simți epuizat de conjuncturi amare, ai un scurt răgaz pentru a te odihni, a te relaxa.

Pe de altă parte, nu mai suporți să te aliniezi conformismelor lumii, vrei să te afirmi prin ceea ce este mai autentic în tine, în personalitatea ta. Ca să scapi de frământările anterioare, ești impulsionat să fii cumva jucăuș, plin de spontaneitate în traiul de zi cu zi, chiar dacă îi șochezi astfel pe oameni încorsetați în prejudecăți, panicați poate și de un coronavirus imaginar!

Ești cutreierat de o grămadă de idei inspirate, neobișnuite, fiind dornic, de exemplu, să le dai peste nas suporterilor "vulpiței", să îi iei în râs.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close