Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2020. Gemenii trec printr-un ciclu astral de transformare profundă

HOROSCOP MARTIE 2020. Gemenii trec printr-un ciclu astral de transformare profundă

Orientările principale în horoscopul Gemenilor din luna martie 2020 sunt redirecționarea obiectivelor tale majore și însușirea unei viziuni aparte, reînnoitoare, despre existență, reconsiderarea unor proiecte referitoare la studiu și la o incursiune într-o țară străină.

HOROSCOP MARTIE 2020. Gemenii trec printr-un ciclu astral de transformare profundă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Feb 2020   •   16:16

Viața sentimentală este favorizată de discreție, intimitate și o veritabilă convergență emotivă, sufletească a partenerilor, iar cea profesională presupune eforturi mărite, dar și beneficii pe măsură.

În cea dintâi parte a lunii ești înclinat să meditezi asupra perspectivei tale despre lume, a semnificației acesteia. Poți fi tentat să-ți vezi existența printr-o prismă nouă, insolită, și să ajungi astfel la noi concluzii despre cum ar trebui să-ți remodelezi destinul.

Comunicarea cu persoane de pe alte meleaguri are și ea rolul de a-ți transforma punctele de referință asupra lumii. Dacă mergi în străinătate, se impune să nu judeci persoanele și situațiile în care ești pus cu conformism, rigiditate mentală, ci să te adaptezi lor, să fii deschis către aspecte diferite ale traiului și înțelegerii sale.

De asemeni, pari să apreciezi sporit frumusețea interioară a oamenilor, să fii mai empatic față de ei, și să le acorzi ajutor când sunt într-un impas.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close