x close

HOROSCOP MARTIE 2020. Plouă cu bani pentru această zodie

de D.G.    |    13 Feb 2020   •   16:18
HOROSCOP MARTIE 2020. Plouă cu bani pentru această zodie 817 foto: Pixabay.com

Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător.

Săgetătorul poate fi adus în situații nu tocmai plăcute în sfera socială, ce îi impun să facă ajustări în acest domeniu, să regândească cu ce fel de oameni își încrucișează pașii și gândurile, dar își află o oază de fericire în sânul familiei și în relații stabile de dragoste.

Capricornii trebuie să fie foarte prevăzători în tot ce întreprind pe plan financiar, se integrează de minune în viața socială și în cea familială, și tind să fie antrenați într-o serie de conjuncturi extrem de prielnice în amor.

Astrele îi sunt inițial nefavorabile Vărsătorului în impactul pe care îl are asupra celor din preajma sa, depinzând numai de el cum să depășească niște situațîi surprinzătoare, incomode, din acest punct de vedere. Are, însă, beneficii notabile în sfera financiară, în relaționarea cu oamenii din imediata lui apropiere, și în dragoste, grație unor evenimente ținând de familie, rude.

Continuarea, pe Diane.ro.

Citeşte mai multe despre:

HOROSCOP MARTIE 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati