Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Martie 2020. Racii au atenționare pe zona financiară

Horoscop Martie 2020. Racii au atenționare pe zona financiară

Horoscop Rac Martie 2020. Iată ce le pregătesc astrele în martie celor din zodia Rac.

Horoscop Martie 2020. Racii au atenționare pe zona financiară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Feb 2020   •   16:17

În horoscopul Racului din luna martie 2020 se remarcă tendința asumării unor noi direcții ale destinului, cea de eliberare de inerție și de desprindere de pe cărări bătătorite, țintind spre împliniri impresionante, o integrare armonioasă în sfera socială, o viață sentimentală bazată pe convergența intereselor și năzuințelor, și o activitate financiară necesitând o sporită precauție.

În prima decadă din lună îți poți trece în revistă și analiza gândurile și simțămintele tale față de chestiuni primordiale din viața ta. Nu șovăi să-ți pui întrebări dificile din acest punct de vedere, și așteaptă, cu răbdare, să ți se releve răspunsuri la ele.

Nu ai, totuși, greutăți, în relaționarea cu ceilalți. Din contra, interacțiunea ta socială este fericită și poți face concesii unor persoane fără să simți că-ți este în acest fel știrbit orgoliul. Bunăvoința și respectul mutual din relațiile cu amicii reprezintă repere notabile și benefice în prezent și spre viitor.   

În data de 9 martie 2020, Luna plină din Fecioară îți stăvilește înclinația nestăvilită aparent de a te refugia pe tărâmul fanteziilor, iluziilor. Ești îndrumat să te ancorezi în realitatea cotidiană, să îți pui la punct un calendar cu ceea ce ai de făcut cu prioritate în fiecare zi.

Continuarea pe Diane.ro.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close