x close

Horoscop Martie 2020. Săgetătorii își folosesc din plin creativitatea

de D.G.    |    26 Feb 2020   •   16:09
Horoscop Martie 2020. Săgetătorii își folosesc din plin creativitatea 817 foto: Pixabay.com

În horoscopul Săgetătorului din luna martie 2020 precumpănește dezideratul de a-ți ajusta impactul asupra celor din jur, felul în care-ți promovezi personalitatea și interesele.

Ai tendința să-ți valorifici experiențe ale trăirii din trecut, dar tentația de a te distra, deconecta, îți poate fi zăgăzuita câteodată. Viața sentimentală insistă pe seriozitate, convergență a aspirațiilor partenerilor de cuplu, și cea profesională îți este auspicioasă dacă reușești să-ți menții stăpânirea de sine.

În primele zece zile din lună îți pot fi afectate toate tipurile de comunicare, așa că este important să îți verifici de două - trei ori, cu minuțiozitate, mesajele primite și trasmise, modul în care le vorbești altora și în care le înțelegi spusele. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi marcate și ele de dificultăți, mai ales dacă nu ți le planifici, organizezi cu rigoare.

Este indicat să-ți contactezi mai des rudele, pentru că pot avea nevoie de sprijinul tău sau, pur și simplu, de o discuție plăcută cu tine despre frământările lor și ale tale. Dacă ești implicat în studii, nu ar fi rău să-ți acoperi niște lacune, să te asiguri că ești la zi cu însărcinările, proiectele tale.

Continuarea, pe Diane.ro.

Citeşte mai multe despre:

HOROSCOP MARTIE 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati