Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Martie 2020. Șanse de bani pentru Pești, oportunități la job pentru Lei

Horoscop Martie 2020. Șanse de bani pentru Pești, oportunități la job pentru Lei

Horoscopul lunii martie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a afla în detaliu ce îți sortesc astrele luna asta, dă click pe linkul corespunzător zodiei tale!

Horoscop Martie 2020. Șanse de bani pentru Pești, oportunități la job pentru Lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mar 2020   •   16:11

Horoscopul Peștilor din luna martie 2020 scoate în evidență conectarea profundă cu lumea ta interioară, asumarea unei orientări spirituale a existenței, întețirea și optimizarea demersurilor sociale, eliberarea de tendințe învechite, păguboase, ale traiului zilnic, o viață amoroasă centrată pe autenticitatea comunicării din cuplu, și canalizarea spre întreprinderi financiare fructuoase.

În horoscopul Berbecului din luna martie 2020 prevalează regândirea și restatornicirea relațiilor de prietenie, a alianțelor cu oamenii, dezvăluirea intuitivă a unor taine ale existenței, optimizarea impactului asupra celor din preajma ta, o viață sentimentală axată pe prețuirea reciprocă din cuplu, și întreprinderi financiare de succes.

Potrivit horoscopului Taurului din luna martie 2020, trebuie să eviți contradicții din sfera socială și cea profesională, să îți refundamentezi și optimizezi relațiile umane din aceste domenii, ai beneficii importante în prietenii și în dialoguri fertile cu amici și cu persoane apropiate ție, iar viața amoroasă ți se fortifică printr-o comuniune veritabilă, dar și neconvențională, cu partenerul tău de cuplu.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close