x close

Horoscop Martie 2020. Succese artistice sau intelectuale pentru Scorpioni

de D.G.    |    25 Feb 2020   •   16:15
Horoscop Martie 2020. Succese artistice sau intelectuale pentru Scorpioni 817 Foto: Pixabay.com

Horoscopul Scorpionului din luna martie 2020 sugerează amplificarea gândurilor și simțămintelor tale către cămin, familie, mai cu seamă că pari să fii confruntat cu unele probleme din această perspectivă, o integrare armonioasă printre oameni, imboldul de a te despărți de aspecte nocive ale trecutului.

În primele zece zile ale lunii ești preocupat de treburi familiale ori legate de locuință presante. Dacă ai de gând să îți imbunătățești casa, condițiile de trai, verifică de două-trei ori cum și cu cine faci acest lucru. De asemeni, nu ar fi rău să ai mai multă grijă de părinții tăi. Poate că au nevoie de ceva ce nu vor să-ți mărturisească sau simt, pur și simplu, nevoia, să le fii mai des pe aproape. Niște tensiuni din cadrul familiei nu mai pot fi trecute cu vederea, impunându-se să le pui capăt.

Pe de altă parte,  ai de profitat de o reală armonie în activitatea socială, mai ales în asocieri cu persoane semnificative, importante pentru tine. Cea mai mare plăcere îți este furnizată întâlnirile cu cei apropiați, îndrăgiți, care nu au cum să te dezamăgească vreodată.

Continuarea, pe Diane.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop martie HOROSCOP MARTIE 2020
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati