Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Martie 2020. Succese artistice sau intelectuale pentru Scorpioni

Horoscop Martie 2020. Succese artistice sau intelectuale pentru Scorpioni

Horoscopul Scorpionului din luna martie 2020 sugerează amplificarea gândurilor și simțămintelor tale către cămin, familie, mai cu seamă că pari să fii confruntat cu unele probleme din această perspectivă, o integrare armonioasă printre oameni, imboldul de a te despărți de aspecte nocive ale trecutului.

Horoscop Martie 2020. Succese artistice sau intelectuale pentru Scorpioni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Feb 2020   •   16:15

În primele zece zile ale lunii ești preocupat de treburi familiale ori legate de locuință presante. Dacă ai de gând să îți imbunătățești casa, condițiile de trai, verifică de două-trei ori cum și cu cine faci acest lucru. De asemeni, nu ar fi rău să ai mai multă grijă de părinții tăi. Poate că au nevoie de ceva ce nu vor să-ți mărturisească sau simt, pur și simplu, nevoia, să le fii mai des pe aproape. Niște tensiuni din cadrul familiei nu mai pot fi trecute cu vederea, impunându-se să le pui capăt.

Pe de altă parte,  ai de profitat de o reală armonie în activitatea socială, mai ales în asocieri cu persoane semnificative, importante pentru tine. Cea mai mare plăcere îți este furnizată întâlnirile cu cei apropiați, îndrăgiți, care nu au cum să te dezamăgească vreodată.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close