Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2020. Suișuri și coborâșuri în carieră pentru Tauri, Scorpionii trec prin transformări inevitabile

HOROSCOP MARTIE 2020. Suișuri și coborâșuri în carieră pentru Tauri, Scorpionii trec prin transformări inevitabile

Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, cel direct al acestei planete în aceeași zonă astrală și în Pești, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător.

HOROSCOP MARTIE 2020. Suișuri și coborâșuri în carieră pentru Tauri, Scorpionii trec prin transformări inevitabile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Feb 2020   •   16:13

Luna plină se poziționează în Fecioară, Luna nouă în Berbec, și spre finele lunii, Marte își croiește și el drum în Vărsător.

Nativii din Pești trec de la o confuzie la o lămurire totală a impulsurilor lor subconștiente, își fortifică impactul asupra lumii din jur, profită de un plus de comunicare cu oamenii din plan social și cu partenerul lor din viața amoroasă.

Berbecul este nevoit sau motivat, într-un fel sau altul, să-și reconsidere relațiile de prietenie, se reconectează cu universul său interior, își valorifică din plin atât resursele financiare, cât și cele sentimentale.

Pentru Taur, se vestește un răstimp de suișuri și coborâșuri în zona profesională, ce-l poate obliga, la un moment dat, să ia niște decizii radicale în această privință.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close