Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregătiți să călătorească

HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregătiți să călătorească

Potrivit horoscopului Taurului din luna martie 2020, trebuie să eviți contradicții din sfera socială și cea profesională, să îți refundamentezi și optimizezi relațiile umane din aceste domenii, ai beneficii importante în prietenii și în dialoguri fertile cu amici și cu persoane apropiate ție, iar viața amoroasă ți se fortifică printr-o comuniune veritabilă, dar și neconvențională, cu partenerul tău de cuplu.

HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregătiți să călătorească
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Feb 2020   •   16:19

Viața publică te poate stresa în primele zece zile ale lunii din cauza unor tensiuni neașteptate, așa că este indicat fii foarte atent la cuvintele și gesturile tale, pentru a nu da naștere unor dispute înverșunate. Dacă ai deja neînțelegeri cu unii oameni, ar fi bine să le pui capăt degrabă, cu diplomație, înainte să se întețească.

Oricum, ești dornic să îi mulțumești pe cei din jurul tău, să apelezi la compromisuri, să socializezi din plin, să mediezi conflicte între diverse persoane, demonstrându-le că au mai multe interese comune decât sunt tentate să vadă.

Mai cu seamă, în a doua jumătate din martie, prietenii par să te sprijine consistent în tot ce ai de gând să întreprinzi. Sfaturile lor și cele ale unor oameni întâlniți în diferite împrejurări și straturi sociale, îți oferă soluții neluate în calcul în eliminarea problemelor tale.

Este de așteptat să ai mai multe conversații, fierbinți, pe subiecte serioase, cu rude, amici, colegi, sau să pleci cu aceștia în călătorii nu foarte îndepărtate de casă.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close