Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2020. Transformare inevitabilă pentru una dintre zodii

HOROSCOP MARTIE 2020. Transformare inevitabilă pentru una dintre zodii

Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător.

HOROSCOP MARTIE 2020. Transformare inevitabilă pentru una dintre zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Feb 2020   •   16:08

Horoscopul Balanței indică o serie de conjuncturi ce testează autenticitatea relației sale de cuplu, inclusiv pe plan erotic, o integrare fericită în lucrul în echipă la serviciu și în parteneriate din diferite întreprinderi ale sale.

Nativii din Scorpion pot fi puși în fața unor transformări inevitabile, cumva inconfortabile, în viața de familie, își transmit cu expresivitate sentimentele de iubire față de tovarășul lor de viață și reușesc să își dezvăluie noi țeluri comune cu acesta.

Săgetătorul poate fi adus în situații nu tocmai plăcute în sfera socială, ce îi impun să facă ajustări în acest domeniu, să regândească cu ce fel de oameni își încrucișează pașii și gândurile, dar își află o oază de fericire în sânul familiei și în relații stabile de dragoste.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close