Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MARTIE 2020. Una dintre zodii are o relație complicată cu banii

HOROSCOP MARTIE 2020. Una dintre zodii are o relație complicată cu banii

Principalele evenimente astrologice ce-și pun amprenta asupra horoscopului din luna martie 2020 sunt tranzitul retrograd al lui Mercur în Vărsător, parcursul lui Venus în Taur, cel al Soarelui în Berbec, și mai ales cel al lui Saturn în Vărsător.

HOROSCOP MARTIE 2020. Una dintre zodii are o relație complicată cu banii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Feb 2020   •   16:12

Cei născuți în Rac pot avea dificultăți și încercări în asocieri financiare, reușesc să reia legătură cu persoane dragi de peste hotare, își clarifică niște probleme corelate cu munca, și își împletesc cumva prietenia cu dragostea.

Leul  poate fi obligat de împrejurări să-și revizuiască relațiile de parteneriat, tinde să și le îmbunătățească pe cele de afaceri, are noi șanse legate de un demers în străînătate, își armonizează relațiile din muncă și dragoste.

În cazul Fecioarei, se pot ivi niște circumstanțe neprevăzute în sănătate și muncă, dar tinde să-și optimizeze comunicarea cu partenerii din diverse aspecte ale existenței, mai ales din punct de vedere financiar, și să se înscrie  într-o turnură neprevăzută, neobișnuită, dar incitantă în amor.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close