Antena 3 CNN Horoscop Horoscop mayaș cu Mihai Voropchievici. Ce îți aduce liniștea interioară în funcție de zodie

Horoscop mayaș cu Mihai Voropchievici. Ce îți aduce liniștea interioară în funcție de zodie

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au prezentat sâmbătă la ”Adevăruri ascunse”, horoscopul mayaș și cum ne putem găsi liniștea interioară în funcție de zodie. Citește despre zodia ta și află ce secrete ascunde.

Horoscop mayaș cu Mihai Voropchievici. Ce îți aduce liniștea interioară în funcție de zodie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Aug 2020   •   19:15

Mac: 23 martie – 11 aprilie
Cel ascuns – ești misterioasa prin definiție, secretoasa, introvertita. Nimeni nu știe despre tine chiar tot. Păstrezi un locșor doar al tău în suflet și de acolo iți iei puterea. Te caracterizează și iți tot iese în cale cifra norocoasă trei, a echilibrului și perfecțiunii.

Kankin: 12 aprilie – 1 mai
Soarele galben, Pământul, Câinele – foarte loială, ești atașată deopotrivă de lucrurile materiale și de cele spirituale, de energia solara și de forele telurice. Te regăsești și-ți încarci bateriile dacă te plimbi în lumina soarelui sau pășești desculță prin iarba, pe pământ, pe nisip.

Muwan: 2 mai – 21 mai
Ploaia, Norii, Focul – apa și focul iți poarta noroc și poți trăi experiențe deosebite în zilele ploioase, cu tunete și fulgere. Foarte intuitiva, nu ești ușor de păcălit, dând dovada întotdeauna de o creativitate și înțelepciune aparte.

Pax: 22 mai – 10 iunie
Săgeată, Semănatul, Puma – împrumuți din trăsăturile Pumei și ești un lider înnăscut. Dacă ți se oferă putere, o folosești în cel mai bun mod și te remarci în funcții de conducere. Calitatea ta cea mai de preț e perseverenta. Precum o săgeată, nu te abați din drum până nu iți atingi tintă.

Kayab: 11 iunie – 30 iunie
Zeiță Lunii, Broasca țestoasă – te fascinează luna și tot ce ține de ea și trebuie să profiți de energiile din nopțile cu luna plina. Înțelepciunea e caracteristica țestoasei de a face să cântărești cu grijă orice decizie, să îmbini perfect rațiunea și sensibilitatea.

Kumku: 1 iulie – 20 iulie
Recolta, Crocodilul, Zeul ploii și al plantelor – ai o natură duală, te răzgândești ușor și nu ți-e comod să iți dezvălui slăbiciunile. Ca și crocodilul, ești puternică, rezistentă și puterea ta stă în faptul că știi să aștepți momentul potrivit. Calmul tău e imperturbabil.

Wayeb: 21 iulie – 25 iulie
Pământul, Spectrul – de multe ori simți cum propria viață iți scapă de sub control, sub impulsul întâmplărilor neașteptate. Că să ajungi la echilibru și pace interioara, explorează-ți al șaselea simt cu care te-a înzestrat natura. Meditația iți este vitala pentru o viziune clară, de ansamblu.

Pop: 26 iulie – 14 august
Jaguarul, Liderul, Pământul – darul tău special este acela de a-i ghida pe alții, de a le deschide ochii, de a-i călăuzi pe calea cea dreapta. Echilibrată, privești lucrurile cu detașare și obiectivitate. Ca să-ți sporești energia vitală, stai cât mai des cu picioarele pe pământ, la propriu.

Wo: 15 august – 3 septembrie
Noaptea, Cerul negru, Furtuna – înclinată spre misticism, găsești peste tot în jur energii și înțelesuri ascunse. În cazul tău noaptea chiar este un sfetnic bun, iar deciziile luate pe timp de noapte, norocoase. Petrece-ți serile citind sau meditând, ca să te îmbogățești interior.

Sip: 4 septembrie – 23 septembrie
Furtuna roșie, Cerul roșu, Cerbul – ai o conexiune specială cu focul și te incită culoarea lui. Poartă roșu sau portocaliu! Te aprinzi repede, ești pasională, un exemplu de ambiție pentru ceilalți. Îți aduce forțe noi timpul petrecut în liniște în pădure, printre arbori.

Sotz: 24 septembrie – 13 octombrie
Începutul iernii, Pestele și Liliacul – ești rezistentă, treci de orice încercări și te ridici de fiecare data mai puternica și hotărâtă. Uneori poți fi rece, distanta, dar în spatele aparenței se ascunde o sensibilitate profundă. Intuiția e arma ta secretă, iar locurile cu apă sunt cele mai norocoase.

Sec :14 octombrie – 2 noiembrie
Cerul și pământul – în sufletul tău se îmbină perfect natura visătoare cu dorință de echilibru și liniște interioara. Iți poarta noroc să meditezi sub cerul liber, în zile senine, sau să locuiești într-o casa cu vedere la albastrul infinit. Când ești la ananghie, găsești cele mai bune soluții.

Nativii care pot citi despre viața de după moarte

Xul: 3 noiembrie – 22 noiembrie
Câinele, Zilele Păsării – ești fidelă și dedicată precum cel mai bun prieten al omului, câinele. Îți poartă noroc și zburătoarele, fie că le ai drept animal de companie ori la gât, sub forma de talisman. Te fascinează și te ajută să citești despre viață de după moarte și reîncarnare.

Yaxkin: 23 noiembrie – 12 decembrie
Soarele nou, Zeul soare, Verdele – ești născută sub o zodie protectoare, care te ferește de întunericul sufletului și de boli. Te vindeci ușor pe tine și pe alții, măcar cu o vorba bună, dacă nu ești medic. Uneori te macină îndoielile. Poartă verde și umple-te de energie!

Mol:13 decembrie – 1 ianuarie
Norii, Apa, Jaguarul – reacționezi imediat, chiar fară să știi, la schimbările de vreme. Cel mai bine te simți când ești înconjurată de ape line, lângă mare, lacuri, cascade. Îți place să dezlegi mistere. Prietenii și apropiații te considera o prezenta mereu de bun augur.

Chen: 2 ianuarie – 21 ianuarie
Furtuna neagră, Cerul Negru, Luna – cel mai prielnic pentru tine este timpul nopții, după apusul soarelui și înainte de răsărit. Atunci ți se întâmplă lucruri spectaculoase și ai șansele de partea ta. Poartă un pandantiv cu piatra lunii pentru energii pozitive!

Yax: 22 ianuarie – 10 februarie
Furtuna verde, Venus – ai o natura afectuoasă, ești darnică și iubitoare. Aduci pace și armonie oriunde ajungi. Te face fericita liniștea celorlalți, pentru care câteodată o neglijezi pe a ta proprie. Spiritul împăciuitor și calmul caracteristic te salvează de necazuri.

Zak: 11 februarie – 2 martie
Furtuna albă, Constelația Broaștei – ești în stare să cucerești lumea în primele ore ale dimineții, atunci ai ideile cele mai bune și curajul să le pui în practică. Culcă-te și trezește-te devreme și viața ta va fi mai bună. Te adaptezi ușor la tot ce e nou, adori provocările și schimbările.

Keh: 3 martie – 22 martie
Furtuna roșie, căprioară, pomii – iți poarta noroc culoarea roșie, pe care e bine s-o porți mereu asupra ta, că pe un talisman. Ești foarte atașată de animale, de natura, ai o fire nobila și delicata. Ești un exemplu de blândețe fata de toate ființele vii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close