Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 aprilie. Taurii trebuie să fie curajoși, Capricornii au parte de oportunități

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 aprilie. Taurii trebuie să fie curajoși, Capricornii au parte de oportunități

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 27 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 aprilie. Taurii trebuie să fie curajoși, Capricornii au parte de oportunități
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Apr 2020   •   05:00

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Horoscop. Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

„Foloseste-ti puterea cu intelepciune”

Esti puternic ca un urs, insa trebuie sa fii si intelept pentru a o stapani pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu sa fii inconjurat de fericire. Examineaza-ti lumea si, daca trebuie sa faci schimbari, cere Fecioarei Maria si arhanghelilor sa te ajute. Deci, ai oportunitatea sa iti recreezi propriul cocon ca Divinitatea sa te atinga. Deschide-ti centrul coroanei si lasa-I sa te umple cu lumina sa aurie direct pana in inima, astfel incat tu sa emani pace si iubire.

Horoscop. Mesajul zilei pentru zodia TAUR

„Fii puternic si curajos”

Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca faci o treaba buna, mai ales in vindecarea pe care o faci fara sa stii. Esti rugat sa vizualizezi flacara albastra si sa iti imaginezi ca te cuprinde. Acest lucru iti va activa intelepciunea ca esti pregatit sa dai de la o varsta frageda. Mesajul este sa te misti constant pe calea ta. Vindeci locuri si oameni oriunde te duci.

 

Horoscop. Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

„Daruieste cu dragoste si har neconditionat”

 

Ti se cere sa acorzi mai multa atentie aspectelor confortabile, materne, dragastoase si stabile ale naturii tale, pe care sa le echilibrezi cu puternica energie protectoare. Ghidarea te ajuta sa te concentrezi pe echilibrul tau. Asigura-te ca ramai cu picioarele pe pamant tot timpul. Analizeaza-ti viata si vezi cum ai putea sa iti dezvolti latura feminina, darnica si iubitoare, dar si sa demonstrezi ca esti puternic si ca ai incredere in tine. De asemenea, nu uita ca esti o persoana ce merita sa fie iubita, indiferent cum te trateaza altii. Constientizeaza faptul ca esti unic, special si nu uita sa ai compasiune pentru cei care au nivel mai mic de cunoastere decat tine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mesajul Fecioarei Maria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close