Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mihai Voropchievici. La ce trebuie să renunțe fiecare zodie ca să aibă o viață plină de fericire

Horoscop Mihai Voropchievici. La ce trebuie să renunțe fiecare zodie ca să aibă o viață plină de fericire

Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea "Adevăruri Ascunse" la ce ar trebui să renunțe nativii fiecărei zodii pentru a-și asigura o viață fericită.

Horoscop Mihai Voropchievici. La ce trebuie să renunțe fiecare zodie ca să aibă o viață plină de fericire
de Gabriel Dano    |    16 Feb 2021   •   19:12

Berbec. Nevoia de schimbare constantă este cea care le pune piedici Berbecilor. Dacă vor miza mai multe pe stabilitate, atunci ale oportunități li se vor arăta.

Taur. Uneori e mai bine să te înconjori de obiecte noi. E în regulă să fii atașat de anumite lucruri care îți aduc aminte de momente plăcute, dat alte astfel de obiecte te pot deprima. Nici obiceiurile vechi nu trebuie neglijate.

Gemeni. Prioritizați-vă activitățile. Vi se vor releva noi căi care vă vor conduce către ceea ce v-ați propus de multe vreme. Nu mai fiți complexați și nici atât de schimbători.

Rac. Atrag în viața lor atât energii negative, cât și energii pozitive. Uneori pur și simplu e bine să cedați fără conflicte.

Leu. E greu să fii văzut mereu ca un lider. E o povară să fiți mereu în această postură, așa că uitați uneori să vă autoapreciați.

Fecioară. Nu mai fiți atât de tipicari. Aveți tendința să complicați lucrurile. Încercați pe cât posibil să fiți mai puțin posesivi și, din când în când, conduși de alții.

Balanță. Un singur cuvânt urât vă poate doborî. Simțiți nevoia de a căuta mereu aprobarea celor din jur. E bine să vă mai ascultați și instinctul.

Scorpion. Au o latură misterioasă și poate și o doză cam mare de rigiditate. Asta se vede în mania de a controla totul. Nu poți avea mereu dreptate.

Săgetător. Au capacitatea de a ignora pur și simplu când aud lucruri care nu le convin. Au nevoie periodic să-și confirme anumite aspecte legate de propria persoană.

Capricorn. Le e team să nu fie răniți și se protejează de asta printr-o doză uneori prea mare de rigiditate. Când iubesc e posibil să nu o arate pe cât și-ar dori cei din jurul lor.

Vărsător. Le e foarte teamă ca cei din jur să nu profite de ei. Vor să fie independenți, dar uneori e bine să renunți la a fi circumspect cu orice preț.

Pești. Au nevoie de mai multe încredere în propria persoană. Așteaptă prea mult opinia celor din jur, când de fapt au un fler incredibil pentru a-și găsit drumul în viață.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close