Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Mihai Voropchievici: Cele două zodii cu protecție divină care trec ușor prin viață

HOROSCOP. Mihai Voropchievici: Cele două zodii cu protecție divină care trec ușor prin viață

Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre influența unei planete asupra oamenilor, a mentalităților, a stării de spirit și a sănătății, pentru că este foarte bine să cunoaștem că planetele vin cu o influență mare asupra noastră, "nu vin să ne dea numai anumite caracteristici într-o astrogramă sau într-o hartă natală".

HOROSCOP. Mihai Voropchievici: Cele două zodii cu protecție divină care trec ușor prin viață
de Gabriel Dano    |    24 Feb 2021   •   16:24

Horoscop Mihai Voropchievici. Una dintre planetele cu forțe magice, planeta marelui beneficiu sau marele benefic, Jupiter conferă posesorilor autoritate, echilibru, noblețe, dar și realizări grandioase.
Patronul acestei planete este  însuși Zeus, zeul suprem al Olimpului, stăpân al Cosmosului,  al vieții, care dă puterea, este reprezentat ca părintele oamenilor. Guvernează semnul zodiacal al Săgetătorului.

Planeta are o influență echilibrată care duce către evoluție spirituală, în general. Prezintă justețea dusă până la imposibil. Jupiter influențează, în general,  sângele și circulația arterială, dar și ficatul, căile respiratorii.

Horoscop Mihai Voropchievici. De multe ori predispune la probleme de nutriție. Cei guvernați de această planetă vor avea protecții puternice sau amici influenți pe parcursul vieții. Ei sunt în general oameni foarte serioși, prudenți și foarte joviali și plini de sănătate, simplitate.
Prin natura lor, ei sunt tradiționaliștii, sunt bunii părini și soți, dar și buni cetățeni.

Jupiter influențează, în general, Săgetătorii și Peștii, dar în orice altă diagramă a altor oameni, vine cu niște beneficii când este postat exact în niște zodii norocoase sau mai puțin norocoase. Dramul de noroc pe care îl aduce Jupiter este întotdeanuna benefic.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close