Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Berbecii încep o nouă relație, Racii se simt neglijați de partener

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Berbecii încep o nouă relație, Racii se simt neglijați de partener

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Concurs nefast de împrejurări. O Luna Plină în Leu însoțită de o suită de careuri, Neptun din tema natală a României este în Casa a 6-a, casă de boala acută, și face pătrat cu Uranus – Luna Neagră – Marte. Pe de altă parte Chiron (o rană cu reflexie în național) este focarul în T între Pluto (moartea, transformarea ireversibilă) și Mercur natal (eroare de gândire, intenția de a face bine care se transformă într-un instrument mortal).

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Berbecii încep o nouă relație, Racii se simt neglijați de partener
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   10:00

Horoscop 1-7 februarie 2021 cu Minerva Berbec

Cei care s-au separat au un motiv să se simtă fericiți. Cineva pe care îl puteți considera drept prieten se poate dovedi, la urma urmei, un potențial iubit! Dacă ești într-o relație ești extrem de mulțumit, deoarece partenera/ul petrece mult timp cu tine. Pleacă urechea la doleanțele ei/lui și încearcă să înțelegi ce îți cere sau ce îți oferă, altfel pot apărea probleme legate de abilitățile tale de comunicare mai târziu.

Horoscop 1-7 februarie 2021 cu Minerva Taur

S-ar putea să fii cam frivol și să-ți cheltuiești banii pe lucruri inutile, săptămâna aceasta. Posibil să cumperi bunuri de care nu ai nevoie. Trebuie să te asiguri că eviți cheltuielile inutile pentru a te stabiliza din punct de vedere financiar. Probleme vor apărea la aceia dintre voi care își cheltuiesc banii pe cumpere de articole de lux. Posibilitățile tale financiare se vor îmbunătăți la sfârșitul acestei săptămâni.

Horoscop 1-7 februarie 2021 cu Minerva Gemeni

Poate exista o oarecare confuzie pe frontul carierei. Este posibil să fii nehotărât cu privire la anumite decizii pe care trebuie să le iei. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji, deoarece veți găsi o soluție stând de vorbă cu un șef. Folosește-ți la maximum abilitățile creative pentru a-ți consolida cariera. O săptămână bună pentru cei din domeniile artistice.

Horoscop 1-7 februarie 2021 cu Minerva Rac

Partenera ta se poate simți puțin neglijată în acest moment. S-ar putea să îți fie greu să îți faci timp ca relația să nu aibă de suferit din cauza asta. Discută această problemă cu ea/el și vei vedea curând, că lucrurile revin la normal. După ce te-ai exprimat mai clar, vei împărtăși o relație mult mai bună cu iubita/ul ta/tău.

Horoscop 1-7 februarie 2021 cu Minerva Leu

Săptămâna aceasta se dovedește a fi un moment bun din punct de vedere bănesc, deoarece situația ta devine mult mai stabilă. Ai noroc cu o femeie de partea ta când vine vorba despre oferte, parteneriate și mai multe acțiuni. Te sfătuiesc să nu îți asumi riscuri extreme de tip investiții până nu ceri un aviz de la experți dacă ai dubii

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close