Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Taurii își iau puterea din intuiție, Leii au nevoie de mai multă concentrare

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Taurii își iau puterea din intuiție, Leii au nevoie de mai multă concentrare

Început de primăvară cu abundență. Va urma o săptămână excelentă pentru majoritatea zodiilor. Taurii își iau puterea din intuiție, Leii au nevoie de mai multă concentrare.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Taurii își iau puterea din intuiție, Leii au nevoie de mai multă concentrare
Sursa foto: pixabay
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   09:11

Horoscop 1-7 martie 2021 cu Minerva Berbec

În general, îți place să știi unde stai în orice fel de relație, dar cu cât încerci mai mult să afli unde este trasată linia săptămâna aceasta, cu atât poți întâlni mai multe dificultăți. Tranzitele planetare ar putea sugera că lucrurile dintre voi sunt confuze. Dacă ai ceva important de discutat, poate ar fi mai bine să lași acest lucru pentru altă dată. 

Horoscop 1-7 martie 2021 cu MinervaTaur

Cineva sau ceva necesită un ultim retuș final, astăzi. Nu renunța până când nu vei face acest efort final. Este posibil ca alte persoane să fi renunțat, dar acesta nu este un motiv pentru care să procedezi la fel. Dovedește celorlalți că poți termina ceea ce începi. Simți o conexiune psihică importantă cu cineva care simte în același fel. Știi instinctiv ce gândește sau ce simte. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă în munca ta.

Horoscop 1-7 martie 2021 cu Minerva Gemeni

Nu ai putea fi mai social chiar dacă ai încerca și acest lucru te va ajuta să primești atenția persoanelor care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente sociale și extinde-ți cât mai mult posibil rețeaua de socializare. În același timp, lucrează la abilitățile de comunicare pentru a obține răsplata bănească pe care o dorești și de care ai nevoie la orice loc nou de muncă sau misiune independentă care o ai.

Horoscop 1-7 martie 2021 cu Minerva Rac

Nu îți face griji că ai putea avea o seară plictisitoare când ieși din casă, deoarece acest lucru pur și simplu nu este posibil cu tranzitele actuale. Dacă intenționezi să te întâlnești cu un nou partener, fii pregătit să te distrezi. Este posibil să nu fie ceea ce consideri în mod normal a fi o ieșire de succes, dar te va face să te simți foarte bine.

Horoscop 1-7 martie 2021 cu Minerva Leu

Condițiile dificile legate de o prietenie au impact asupra sănătății. Câștigi perspectivă prin antrenament și poate că trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Pentru a rămâne în formă este nevoie de timp și concentrare, iar la acest lucru te pot ajuta relațiile, deoarece îți oferă timp să reflectezi asupra conflictului, în timp ce ai grijă de tine.

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close