Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 10-16 august 2020. Uranus va intra în retrograd, așa că zodiile trebuie să fie atente la aceste aspecte importante

Horoscop Minerva 10-16 august 2020. Uranus va intra în retrograd, așa că zodiile trebuie să fie atente la aceste aspecte importante

Celebrul astrolog Minerva a prezentat pentru huff.ro, previziunile pentru fiecare zodie înparte. Uranus va intra în retrogradare pe 15 august, așa că trebuie să fim foarte atenți la mai multe aspecte.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020. Uranus va intra în retrograd, așa că zodiile trebuie să fie atente la aceste aspecte importante
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2020   •   18:45

Horoscop Berbec. Nu trebuie să facă promisiuni în această săptămână! Ar trebui să se ferească de lucrurile care sună prea bine pentru a fi adevărate. Nu trebuie să îşi piardă timpul înţelegând sensul unor discuţii pentru că au lucruri mult mai importante de realizat.

Horoscop Taur. Au parte de noroc şi prosperitate. Dacă au o atitudiune pozitivă, obstacolele vor dispărea şi le va fi mai uşor să realizeze proiectul la care lucrează.

Horoscop Gemeni. Lucrurile în Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, ar trebui să meargă destul de bine pentru ei. Este momentul ideal pentru a face o mişcare inteligentă petru concretizarea dorinţelor. Trebuie să fie realişti în acţiunile lor. Îşi dau seama că trebuie să aibă nevoie de o anumită disciplină în domeniu.

Horoscop Rac. Luna este în Taur luni, în Casa a 11-a a prietenilor și colaboratorilor. Trebuie să îşi gestioneze atent anumite situaţii. Ideal ar fi să evite să ia decizii impulsive, deoarece au această tendinţă. Nu trebuie să intre în panică dacă primesc o factură neaşteptată sau apare altă cheltuială. Totul se rezolvă dacă au o gândire inteligentă.

 Horoscop Leu. Luna din Taur se conectează  marţi cu Neptun și cu Venus. Sentimentele se pot intensifica odată cu apariţia unui eveniment, conversaţii sau a unei întâlniri. Nu este deloc indicat să ia decizii, deoarece exista tendinţa de a acţiona fără să se gândească şi sunt sub influenţa unui impuls de moment. Cel mai bun moment este să acţioneze când lucrurile sunt calme şi soluţionate.

Horoscop Fecioară. Sunt într-o poziție unică pentru a înțelege toate aspectele problemelor. Acest lucru este bun pentru că le oferă un avantaj extraordinar față de cei care se ascund de anumite situaţii. Această cunoaştere le aduce o responsabilitate mai mare față de ceilalți.

Horoscop Scorpion. Se simt neliniştiţi. Încearcă să facă cea mai bună impresie la o întâlnire importantă. Trebuie să se relaxeze, dar cel mai important este să aibă încredere în ei.

Horoscop Săgetător.  Simt că nu pot face nimic concret în această săptămână, însă, în efortul de a linişt unele persoane, este posibil să creadă că trebuie să facă unele ajustări care îi fac să se simtă liniştiţi.

Horoscop Capricorn. O şansă neaşteptată de a zbura către un loc îndepărtat, poate chiar pe cheltuiala altcuiva. Acest lucru ar putea veni din partea unui grup social în care sunt implicaţi. Probabil un proiect legat de educaţie, poate chiar despre un schimb de experienţă. Ar putea fi o şansă să meargă într-un loc interesant în care nu au mai fost niciodată.

Horoscop Vărsător. Luna din Taur din această săptămână ar putea coincide cu finalizarea unui proiect și poate cu un sentiment de satisfacție pentru un loc de muncă bine ales. Uneori, emoțiile depășesc rațiunea si sfârşesc acționând din impuls

Vărsător Pești. Trebuie să se relaxeze la sfârşitul zilei de muncă. Să observe cum norii îşi schimbă forma, să admire apusul şi să se gândească dacă mintea lor este în ton cu inima. Ar trebuie să reflecteze la emoţiile şi modelele de gândire, dar mai ales la modul în care acestea le-au afectat acţiunile.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva retrograd
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close