Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Gemenii au parte de schimbări financiare, Leii exultă în amor

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Gemenii au parte de schimbări financiare, Leii exultă în amor

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Luna Nouă din Pești ne va afecta pe toți, mai mult sau mai puțin, așa că este bine să fim cumpătați în tot ceea ce facem, avertizează Minerva.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021. Gemenii au parte de schimbări financiare, Leii exultă în amor
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   10:47

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Minerva Berbec

Partenera/ul par să dorească să se concentreze asupra aspectelor mai sensibile ale relației, în timp ce tu ești mai realist. Este posibil să fie nevoie să te deschizi. Astrele sugerează că ai șansa de a înțelege ce își dorește partenera/ul de la tine. Poate rezulta o înțelegere mai profundă a modului în care vă vedeți viitorul împreună. 

Horoscop 15-21 martie 2021 cu MinervaTaur

Veți fi atras de distribuția de alimente. Dacă nu lucrezi deja în această industrie, caută modalități prin care te poți implica sau în care poți investi bani. Memoria este extrem de bună și vei putea cu ușurință să reții orice fapte care se petrec în jur. Dacă trebuie să studiezi pentru un test sau pentru o prezentare la locul de muncă, este momentul să faci acest lucru. Nimic nu va scăpa atenției tale, cu atât mai puțin detaliile.

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Minerva Gemeni

Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul banilor. Vin informații despre finanțele și planurile de investiții la locul de muncă. Asigură-te că obții documentele importante, semnate, sigilate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. În ceea ce privește activitățile de grup, deoacamdată sistemul telemuncă pare cel mai viabil pentru tine.

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Minerva Rac

Nevoia de perspectivă este universală, dar tu o poți simți deosebit de acută. Gândește-te totuși că nu există un substitut pentru exercițiul fizic. Circulația sângelui oxigenat în tot corpul afectează calitatea pielii. Pielea depinde, de asemenea, de multă apă proaspătă și de o alimentație bogată în vitamina C. Când ai grijă de pielea ta, te simți mai bine cu tine însuți – și acest lucru îți poate schimba în întregime perspectiva.

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Minerva Leu

Condimentează-ți viața amoroasă sub influența configurației astrale de săptămâna aceasta. Nu vei greși dacă îți propui să îi oferi un tratament special. În afară de situația ideală de a nu menționa nici măcar o dată cele mai recente boli, poți face o rezervare undeva la munte, poți găti o minunată masă gourmet sau pur și simplu vă puteți bucura că sunteți împreună.

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului, 1 octombrie
x close